Recente artikelen

Ontdek de leukste bowlingbanen in Nederland!

Ontdek toffe bowlingbanen in Nederland

Er zijn veel bowlingbanen in Nederland te vinden. Er zijn veel aspecten die de bowlingbanen in Nederland echt gaaf maken. Denk bijvoorbeeld aan hyperbowlen of mooie designs van de banen. Daarnaast is het goed om te weten wat de prijs van het bowlen is. Maar wat maakt een bowlingbaan uniek? Wij zochten het uit voor je!

Lees meer »

3 tips om direct beter te bowlen

Tijdens een bowling uitje is het natuurlijk de bedoeling dat je als de bowling koning(in) vertrekt. Maar hoe kan jij dit bereiken? Dat kan door de juiste bowlingbal te kiezen, de juiste worp te gebruiken en natuurlijk door te genieten van het uitje. Met deze 3 tips om beter te bowlen weet je precies waar jij op moet letten tijdens jouw volgende bezoek aan de bowlingbaan.

Lees meer »

De 5 leukste bowlingbanen van Friesland

Ben je van plan om binnenkort te gaan bowlen samen met vrienden, maar heb je geen idee welke bowlingbaan leuk is voor jullie? We’ve got you! We hebben de 5 leukste bowlingbanen van Friesland voor jou op een rijtje gezet. Lees hier welke bowlingbanen onze favoriete zijn!

Lees meer »

De leukste bowlingbanen van Flevoland

Ben je op zoek naar een toffe bowlingbaan in Flevoland maar heb je geen idee welke nou geschikt is? Wij hebben de leukste bowlingbanen van Flevoland voor je op een rijtje gezet! Lees hier welke 4 bowlingbanen in Flevoland zeker het proberen waard zijn!

Lees meer »

De 5 leukste bowlingbanen van Drenthe

Zin om binnenkort een wedstrijd te gaan bowlen met vrienden? Of ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een bedrijfsfeest? Zoek dan niet verder! Wij weten allemaal dat bowlen leuk is voor jong en oud, en voor kleine of grote groepen. Maar op welke locatie moet je zijn? In deze blog lees je wat de 5 leukste bowlingbanen van Drenthe zijn.

Lees meer »

De 5 leukste bowlingbanen van Gelderland

Ben jij van plan een leuk en sportief uitje te organiseren in Gelderland? Ga bowlen! Bowlen is het leukste uitje voor zowel jong en oud, en voor kleine en grote groepen. Kortom, altijd een succes. Wij hebben uitgezocht welke bowlingbanen het leukst zijn om te bezoeken. Lees hier wat de 5 leukste bowlingbanen van Gelderland zijn.

Lees meer »

De 5 leukste bowlingbanen van Brabant

Wil jij graag bowlen in Brabant, maar zie jij door de bomen het bos niet meer? Lees dan snel verder, want wij hebben de 5 leukste bowlingbanen van Brabant voor jou op een rij gezet. Nodig jouw vrienden, familie of collega’s snel uit en start jouw bowling uitje in Brabant. Wie van jullie gooit de meeste strikes?

Lees meer »

De 5 leukste bowlingbanen van Zuid-Holland

Ben jij nog op zoek naar een leuke activiteit om te gaan doen met vrienden, familie of collega’s? Ga bowlen! Bowlen is een leuk, sportief uitje en is voor iedereen goed te doen. Zelfs als je niet zo goed bent in bowlen, heb je gegarandeerd een top uitje! In Zuid-Holland vind je vele toffe bowlingbanen. Bereid je voor op een fantastisch uitje en lees hier onze 5 favoriete bowlingbanen in Zuid-Holland.

Lees meer »

De 5 leukste bowlingbanen van Overijssel

Ben je op zoek naar een leuke bowlingbaan in Overijssel die past bij jou en je vrienden? Zoek dan niet verder! Wij hebben de 5 leukste bowlingbanen van Overijssel op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek de leukste bowlingbanen!

Lees meer »

De 5 leukste bowlingbanen in Zeeland

Ben jij op zoek naar de leukste bowlingbaan in Zeeland? Wij hebben 5 leukste bowlingbanen op een rijtje gezet! Bowlen is het ultieme uitje om te doen met je vrienden, familie of collega’s en zowel voor jong als voor oud. Maak je klaar om te gaan bowlen in Zeeland en ontdek welke bowlingbaan het beste bij jou past.

Lees meer »

De 5 leukste bowlingbanen van Groningen

Ben je van plan om binnenkort te gaan bowlen samen met vrienden, maar heb je geen idee wat de leuke bowlingbanen zijn? Geen stress! Wij hebben de 5 leukste bowlingbanen van Groningen speciaal voor jou op een rijtje gezet. Naar welke bowlingbaan ga jij tijdens jouw volgende activiteit?

Lees meer »

De 5 leukste bowlingbanen van Limburg

Ben jij op zoek naar de perfecte activiteit in Limburg? Ga dan bowlen! Er zijn veel leuke bowlingbanen in Limburg te vinden, maar wij hebben het kiezen iets makkelijker voor je gemaakt. In deze blog vind je de 5 leukste bowlingbanen van Limburg! Nodig je vrienden, familie of collega’s snel uit voor de leukste activiteit in Limburg. Wie van jullie gooit de meeste strikes?

Lees meer »

De 5 leukste bowlingbanen van Utrecht

Wil jij graag een avondje bowlen in Utrecht, maar heb je geen idee waar je moet zijn? Lees dan snel verder, want hier vind je de bowlingbanen in Utrecht waar jij de leukste avond bowlen gaat beleven. Nodig jouw vrienden, familie of collega’s snel uit en kom er achter wie de meeste strikes gooit. Ben jij de bowlingkampioen van Utrecht?

Lees meer »
Geschiedenis van bowlen

De geschiedenis van bowlen

Bowlen zoals we dat op de dag van vandaag kennen, stamt af van een eeuwenoude sport. De bowlingbanen van vroeger hadden niet zulke mooie verlichte banen zoals wij die vandaag hebben, maar dat hield men niet tegen om een potje te bowlen met vrienden of familie. Lees in dit artikel wanneer bowlen uitgevonden is en hoe lang deze sport al beoefend wordt.

Lees meer »

Spelregels en puntentelling tijdens bowlen: zo werkt het

Weet jij hoe je moet winnen met een potje bowlen? Natuurlijk, de meeste kegels omver gooien. Maar hoe werkt de puntentelling precies bij bowlen? Voordat je de volgende keer je vrienden kan verslaan op de bowlingbaan is dat wel zo handig om te weten. Zo werkt de puntentelling bij bowlen!

Lees meer »

De 6 type bowlers die je op iedere bowlingbaan tegenkomt

Je herkent het vast wel, je bent aan het bowlen met je vrienden of familie en er is altijd wel iemand die denkt dat hij een professionele bowler is en alles van de baan weet. Of die ene vriend die alleen maar voor de bitterballen meegaat. Op iedere bowlingbaan zijn er wel een aantal types te herkennen. In welke van deze 6 types op de bowlingbaan herken jij jezelf en welke zijn je vrienden?

Lees meer »

Verloren met bowlen? Dit zijn de beste smoesjes!

Je kent het wel, je bent aan het bowlen met je vrienden of familie en al je worpen gaan nét wat minder soepel dan je gehoopt had. En dat terwijl je van te voren flink had opgeschept over het aantal strikes dat je zou gooien. Je vriend daarentegen gooit wél de ene naar de andere strike, terwijl jij niet verder komt dan een spare. Wij helpen je met de beste smoesjes voor wanneer jouw bowlingavondje niet zo best verloopt!

Lees meer »

Welke bowlingbal past bij jou?

Iedereen heeft de bowlingschoenen aan en de kegels staan er klaar voor. Dan komt het moment dat je een bowlingbal pakt en gaat gooien. Maar welke bowlingbal moet je eigenlijk pakken en waarom zijn er verschillende type bowlingballen? En welke bowlingbal past eigenlijk bij jou? Lees het hier!

Lees meer »

Bowlen: de perfecte activiteit voor in de herfstvakantie

Wat gaat de tijd toch snel: de herfstvakantie staat alweer voor de deur. De eerste vakantie sinds de zomer. Het is de perfecte tijd om gezellig samen op pad te gaan. Tijd voor een leuk uitje! Helaas begint het weer wat slechter te worden en zijn de dagen steeds korter. Een leuke activiteit om te doen in de herfstvakantie is bowlen. Bowlen is namelijk altijd een goed idee, ongeacht het weer. Lekker warm binnen, gezellig en competitief!

Lees meer »

Kinderfeestje? Ga bowlen!

Op zoek naar een leuk en actief kinderfeestje? Dan is bowlen perfect voor jou! Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes probeer jij zoveel mogelijk kegels om te gooien. Lukt het jou om de meeste kegels omver te werpen met jouw bowling skills en wordt jij de kampioen van de dag?

Lees meer »

Kan je nog bowlen tijdens corona?

Op zoek naar een leuke activiteit in deze corona crisis? Dan is bowlen jouw antwoord! Tijdens het bowlen kan je prima 1,5 meter afstand houden en zo kan jij met 3 vrienden, familieleden of collega’s een gezellig avondje uit.

Lees meer »

Social Media

Nieuwste bowling deals

Breda: 1 uur bowlen en 15 minuten lasergamen bij Lot66 Breda

2u 5m
Lot66 Breda
  • Breda
3.9 / 5
vanaf
12,75

Wolvega: 1 uur bowlen, minigolf en een drankje bij Fit & Fun Plaza

2u 35m
Fit & Fun Plaza
  • Wolvega
4.4 / 5
vanaf
18,50

Zevenaar: 1 uur bowlen & Saté/Schnitzel menu bij De Griethse Poort

De Griethse Poort
  • Zevenaar
vanaf
17,00