Wat te doen met Kerstmis? – de leukste activiteiten voor de kerstvakantie

Sfeervolle lichtjes, de geur van dennenbomen en vrolijke muziek. Weet je waar het al op begin te lijken? Kerstmis! Kerstmis staat al bijna voor de deur. Wat is er nou gezelliger dan tijd met het gezin door te brengen. Van 25 december 2021 tot 9 januari 2022 is het officieel kerstvakantie voor alle regio’s in Nederland. Ben jij nog op zoek naar een toffe activiteit om te doen in de kerstvakantie? Een avondje bowlen is de perfecte activiteit om met het gezin te doen tijdens de kerstvakantie. Gezellig, lekker warm binnen en actief!

Bowlen als activiteit in de kerstvakantie

Weet je niet wat je kan gaan doen met Kerstmis? Met kerstballen gooien is niet echt bepaald een goed idee, maar gooien met bowlingballen wel! Bowlen is het gezelligste uitje tijdens de kerstvakantie. Bowlen is één van de populairste kerst activiteiten, omdat iedereen kan genieten van een potje bowlen. Shine op de bowlingbaan met jouw foute kersttrui en foute bowlingschoenen. Kan je outfit nóg fouter zijn? Wij denken het niet!

Bowlen: de perfecte indoor kerst activiteit

Een groot voordeel aan bowlen is dat het binnen is. Deze activiteit in de kerstvakantie kan altijd doorgaan, ongeacht het weer. Of het nou erg koud is of er een pak sneeuw ligt: bowlen is hoe dan ook altijd een geslaagd uitje. Je bent lekker warm en droog binnen. Ontsnap het koude, winterse weer in één van de bowlingcentra in Nederland.

Bowlen: de leukste activiteit voor jong en oud in de kerstvakantie

Zelfs de allerkleinsten kunnen genieten tijdens deze activiteit in de kerstvakantie, want er zijn hulpmiddelen zoals bumpers en hellingbanen beschikbaar op de bowlingbanen. De bumpers kunnen omhoog, zodat zelfs de allerkleinsten en minder gevorderden kegels kunnen omgooien. Plaats een bal op een hellingbaan en rol hem eraf, zo gaat de bal in een rechte lijn. Gooi strike na strike en ga gezellig bowlen als activiteit in de kerstvakantie met het hele gezin.

Verschillende arrangementen beschikbaar 

Er zijn veel verschillende arrangementen beschikbaar. Zo is er altijd een kerst activiteit die bij jou past. Na de inspanning van bowlen is het tijd voor ontspanning. Combineer een gezellig avondje bowlen bijvoorbeeld met steengrillen. Bespreek de beste bowling tactiek met het hele gezin terwijl je geniet van de lekkerste hapjes en drankjes. Zo hoef je niet zelf meer om te kijken naar het koken van een kerstdiner. Dat is wel zo makkelijk toch?

Bowlen is het perfecte kerstcadeau

Heb je geen zin om thuis te zitten tijdens de kerstvakantie en ben je nog op zoek naar een activiteit voor de kerstvakantie of wil je lekker even ontsnappen aan het winterse weer? Dat kan tijdens een gezellig potje bowlen. Wie gooit de meeste strikes en spares en gaat aan het einde van de tien rondjes als winnaar naar huis? Of gooi jij niet alle kegels om en eindig jij elke keer met een split? Er is maar één manier om erachter te komen wie de bowling koning(in) is… Plan snel je uitje en kom erachter wie de beste bowler is.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou