Bowlen in de Kerstvakantie? Goed idee!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
De kerstvakantie is perfect voor een gezellig dagje uit. Nu alleen nog kiezen waar dit uitje is. Kom bowlen in de kerstvakantie. Met bijna 200 bowlingbanen in Nederland is er vast wel een bij jou in de buurt waar je jouw kerstvakantie extra bijzonder kan maken! Geef jij jouw familie of vrienden een strike voor kerst dit jaar?

Bowlen in de kerstvakantie

Lelijke truien, de geur van dennenbomen en gezelligheid. En wat is er nou gezelliger dan tijd met het gezin doorbrengen. De kerstvakantie is de perfecte tijd voor een leuk dagje weg. Eindelijk even een paar dagen vrij vragen om een leuke activiteit te plannen en even te ontspannen. Een avondje bowlen is de perfecte activiteit om het het gezin te doen in de kerstvakantie. Tijdens kerst gooien jullie gezellig samen op de baan de ene na de andere strike. Gooi (letterlijk) al je zorgen van je af en ga bowlen in de kerstvakantie. 

Met het hele gezin bowlen

Op zoek naar een activiteit die je met het hele gezin kan doen? Bowlen is hier perfect voor. Het maakt niet uit hoe groot je gezin is, er kan gewoon een extra baan bij! Of twee. Bowlen is ook leuk voor de allerkleinsten. De bumpers kunnen omhoog, zo gooit ook het kleinste talent van de familie alle kegels om. Wil jij in de kerstvakantie komen bowlen met je gezin? Reserveer op tijd! Door de huidige corona maatregelen mogen er maar 4 (volwassen) personen per baan, maar je kan meerdere banen reserveren. Het aantal kinderen per baan is niet beperkt. Zo kan je toch met je hele gezin terecht voor een gezellig uitje.

Bowlen is het perfecte kerstcadeau

Van 19 december tot 3 januari is het officieel kerstvakantie voor alle regio’s in Nederland. Ben jij nog opzoek naar een activiteit of wil je even ontsnappen aan het winterse weer? Dat kan tijdens een gezellig potje bowlen. Wie gooit de meeste strikes en spares en gaat aan het einde van de tien rondjes als winnaar naar huis? Of gooi jij keer naar keer een split waardoor je niet alle kegels omkrijgt? Plan je uitje en kom erachter wie de beste bowler is!

Niels

Niels

Recent Posts

Bowling deals

Fit & Fun Plaza
Wolvega, Friesland