Bowlen is de activiteit voor het perfecte kinderfeestje!

Ook beginners kunnen een strike gooien

Gooi jij de meeste kegels om? Dan ben jij de winnaar! Wanneer je alle kegels in één keer om gooit, heb je een strike en verdien je nog meer punten. Ben jij een beginner? Geen probleem, want zelfs onervaren bowlers kunnen de kegels omgooien! Dit kan door middel van de bumpers. Deze bumpers worden aan de zijkanten van de baan gezet, zodat de bowlingbal niet in de goot terecht komt maar de kegels omver gooit! 

Start je eigen bowlingcompetitie tijdens je kinderfeestje

De reden dat jij moet gaan bowlen met jouw kinderfeestje, is dat bowlen niet alleen leuk is vanwege de speciale schoenen die je aantrekt. Bowlen is ook de perfecte activiteit om met een grotere groep te doen. Heb jij bijvoorbeeld een hele grote klas en wil je iedereen meenemen? Dat kan! Mocht de groep erg groot zijn, kan je bijvoorbeeld de groep opsplitsen in kleinere groepjes en die groepjes tegen elkaar laten bowlen. Zo vorm je samen een team en proberen jullie nog meer strikes en spares te gooien dan de andere groepjes! 

Safety first

Voordat jullie de bowlingbaan op gaan krijgen jullie eerst veiligheidsinstructies. Bowlen is een veilige activiteit voor jouw kinderfeestje. Pas wel op, laat de bowlingbal niet op jouw tenen vallen en gooi de bal alleen over de bowlingbaan. Na de veiligheidsinstructies kunnen jullie allemaal een paar bowlingschoenen aantrekken en dan kan de competitie van start gaan! 

Bowlen is hét kinderfeestje om nooit meer te vergeten. Waar wacht je nog op? Maak nu jouw reservering aan en we zien je op de bowlingbaan! 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou