Bowlen in Drachten

Helaas, nog geen deals beschikbaar voor bowlen in Drachten

Nijmegen: 1 uur bowlen en 10 minuten e-karten bij Planet Awesome Nijmegen

2u 15m
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.2 / 5
vanaf
25,50

Leusden: 1 uur bowlen bij De Korf

1u 15m
De Korf
  • Leusden
4.2 / 5
vanaf
7,13

Zevenaar: 1 uur bowlen & gourmetten (doordeweeks) bij De Griethse Poort

3u 30m
De Griethse Poort
  • Zevenaar
4.4 / 5
vanaf
25,00

Leusden: 2 uur hyperbowlen bij De Korf

2u 15m
De Korf
  • Leusden
4.2 / 5
vanaf
14,25

Leusden: 1 uur bowlen inclusief kindermenu bij De Korf (kinderfeestje)

1u 30m
De Korf
  • Leusden
4.2 / 5
vanaf
12,50

Populaire kartdeals in de buurt van Drachten

Waarom Bowlingtickets.nl

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Bowlen in Drachten

Kom bowlen in Drachten, Friesland! Bowlen is een leuke activiteit om met vrienden en vriendinnen te doen. In Drachten vind je meerdere bowlingbanen die erg geschikt zijn voor jouw volgende activiteit. Nodig snel je vrienden, familie en collega’s uit voor dit volgende uitje!

Ga bowlen bij een van de gave bowling locaties in Drachten

Ben je van plan om een verjaardag of bedrijfsuitje te plannen? Ga bowlen in Drachten, Friesland en beleef een onvergetelijke dag. In Drachten kun je bowlen bij twee verschillende bowlingbanen. Beide banen zijn erg geschikt voor jouw volgende uitje en staan bekend om hun goede service.

Bowlen in Drachten bij Bowling Drachten

Als eerste vind je bowlingbaan Bowling Drachten. Deze bowlingbaan is erg geschikt voor alle soorten groepsactiviteiten. Of je nu je kinderfeestje of een teambuilding activiteit wilt organiseren, bij Bowling Drachten zit je aan het juiste adres. Bij de bowlingbaan zit een restaurant waar jij je favoriete snacks en drankjes kunt bestellen. Ook kun je hier na je spel even bijkomen met een colaatje of maaltijd. Bowling Drachten heeft bumpers dus zelfs de meest onervaren bowlers kunnen hier een strike gooien. 

Bowlen in Drachten bij Grand Café Bowling De Kaden

De tweede bowlingbaan in Drachten, is baan Grand Café Bowling De Kaden. Deze bowlingbaan is geschikt voor allerlei verschillende uitjes en heeft een ruim aanbod aan bowling lanes. Daarnaast is het ook mogelijk om bij deze bowlingbaan je favoriete snacks en drankjes te bestellen. De bowlingbaan heeft een vintage interieur wat het een erg sfeervolle locatie maakt. Met een jukebox uit 1956 is deze locatie zeker een geschikte activiteit voor jouw volgende activiteit.

Bowlen in Drachten tijdens regenachtige dagen

Wat bowlen zo’n leuke activiteit maakt, is dat je tijdens de regenachtige dagen heerlijk knus binnen kunt zitten. De sfeervolle bowlingbanen brengen de gezelligheid naar binnen en zijn erg geschikt voor de herfstachtige dagen. Daarnaast is bowlen in Drachten een perfecte activiteit voor jong en oud. Wanneer je komt bowlen in Drachten, kun je om bumper vragen. Deze worden in de goot aan beide zijdes van de baan geplaatst en houden je bowlingbaan uit de goot wanneer deze afwijkt van zijn koers. Op deze manier kunnen zelfs de minst ervaren bowlers een strike gooien. 

Geschikte bowlingbanen rond Drachten 

Naast de twee bowlingbanen in Drachten, zijn er nog een hoop andere geweldige bowlingbanen in Friesland. Zo vind je in Sneek bowling Bowlingbaan de Stolp. Deze locatie is ook erg geschikt voor jouw activiteit en is daarnaast erg sfeervol. Ook in Leeuwarden vind je meerdere bowlingbanen die alle ingrediënten hebben voor een succesvolle avond. Kom langs Bowling De Keizer of Bowling Hoorn in Hoorn en kom erachter wie de meeste strikes kan gooien. 

Praktische informatie over bowlen in Drachten

Wanneer je gaat bowlen in Drachten, heb je zeker iets aan deze informatie. 

Het adres van Bowling Drachten is Lavendelheide 4, 9202 PD Drachten. De locatie is makkelijk met de auto te bereiken. Daarnaast kun je hier gratis parkeren en ligt de bowlingbaan vlakbij het Van Der Valk hotel. De bowlingbaan heeft 10 lanen dus er is genoeg plek voor iedereen. Er is een mogelijkheid om te gaan disco- of magic bowlen. De baan heeft een restaurant waar je kunt borrelen na je spel. 

Het adres van Grand Café Bowling De Kaden is Zuidkade 75, 9203 CP Drachten. Op de maandagen en dinsdagen is reserveren verplicht, op de andere dagen wordt dit aangeraden. Bij de bowlingbaan kun je verschillende arrangementen boeken. Tijdens het bowlen wordt de score bijgehouden op tv’s boven de baan. Op deze manier kun je makkelijk bijhouden wie er voor staat en wie ietsjes bij moet spijkeren.

Bij de deals op onze website wordt jouw bowling activiteit compleet gearrangeerd. De bowlingbanen op onze site staan bekend om hun goede service en bij ontvangst wordt je vriendelijk ontvangen. Het enige waar jij je zorgen om hoeft te maken, is plezier maken. 

Kies snel je favoriete bowlingbaan en kom bowlen in Drachten!

 

Veel gestelde vragen over Drachten

Waar kun je bowlen in Drachten?

Bowlen in Drachten in Drenthe kan bij twee bowlingbanen. De bowlingbanen heten Bowling Drachten en Grand Café Bowling De Kaden.

Is er een minimale leeftijd voor het bowlen in Drachten?

Nee, iedere leeftijd kan mee doen met een bowling wedstrijd.

Beschikken de bowlingbanen in Drachten over een restaurant?

Ja, beide bowlingbanen hebben een bijhorend restaurant.

Hebben de bowlingbanen in Drachten bumpers?

Ja, bij beide bowlingbanen in Drachten kun je vragen om bumpers tijdens het spel.