Bowlen in Wolvega

Waarom BowlingTickets.nl?

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Kom bowlen in Wolvega

Ben je op zoek naar een toffe bowlingbaan voor jouw volgende uitje? Kom naar Wolvega in Friesland. Wolvega is de perfecte plek voor jouw volgende bowling activiteit met vrienden of familie. Valt er iets te vieren? In Wolvega kun jij je verjaardag of kinderfeestje vieren op de bowlingbaan. Daarnaast is bowlen een erg geschikte activiteit voor een bedrijfsuitje. Daag jouw collega’s uit in een spannend potje bowlen en kom erachter wie op de bowlingbaan de baas is. Nodig snel je vriendjes, vriendinnetjes en familieleden uit voor een gezellig potje bowlen in Wolvega en bestel na afloop je favoriete drankje en snack!

 

Verleng je bowling avontuur in Wolvega

Zin in een hapje eten tijdens of na het bowlen? Dit is mogelijk bij de bowlingbanen in Wolvega. Bestel tijdens je potje jouw favoriete drankjes en snacks. Kijk wel uit dat je geen vette vingers krijgt! Dit kan jouw worp belemmeren. Mocht de bal alsnog uit jouw handen glijden, hebben wij hier de beste smoesjes om te gebruiken. Na afloop of vooraf kun je een hapje eten in het restaurant van de bowlingbaan. Bespreek je tactieken of discussieer de puntentelling met een heerlijk hapje eten en drankje.

 

De beste bowlingbanen in Wolvega

In Wolvega kun je komen bowlen bij Fit & Fun Plaza. Deze bowlingbaan heeft alles wat je nodig hebt voor jouw volgende onvergetelijke uitje! Fit & Fun Plaza heeft bumpers voor wie nog een beetje hulp nodig heeft bij het scoren van een strike of spare. Ook kun je bij Fit & Fun Plaza LED bowlen. Tijdens LED bowlen wordt de bowlingbaan mooi verlicht met verschillende toffe lichten en kleuren. Dit maakt jouw bowling ervaring extra bijzonder! In de buurt van Wolvega kun je ook gaan bowlen bij Grand Café Bowling de Kaden in Drachten of bij Bowling De Grote Keizer in Leeuwarden. Kies snel je favoriete bowlingbaan om te bowlen in Wolvega, en boek jouw tickets nu.