Bowlen in Apeldoorn

Waarom BowlingTickets.nl?

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Bowlen in Apeldoorn: het gezelligste indoor uitje

Wil je een actief uitje organiseren voor een groep? Ga dan gezellig een potje bowlen in Apeldoorn, Gelderland! Deze populaire activiteit op de bowlingbaan is perfect voor jong én oud, ongeacht de gelegenheid. Of het nu gaat om een familieuitje, vrijgezellenfeestje of personeelsfeest, bowlen is helemaal in trek! Is het slecht weer buiten, is dit al helemaal een perfecte keuze. Met deze indoor activiteit op de bowlingbaan hoef je namelijk nooit rekening te houden met de weersvoorspelling. 

Geniet van extra mogelijkheden in Apeldoorn

Trek snel die foute bowlingschoenen aan en daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit! Wedden dat die schoenen jou ook nog eens beter staan dan de rest? Gooi die spare of strike op de bowlingbaan voor een onvergetelijke score. Tussen het gooien door kan je genieten van een lekker drankje en nadenken over een nieuwe tactiek. Wellicht kan je nog wat opsteken van tips van je medespelers, om zo nog beter te worden! Mogen de beste winnen tijdens het bowlen in Apeldoorn

De leukste bowlingbanen in Apeldoorn

Zijn die foute bowlingschoenen toch niet zo jouw ding? Geen probleem! Bij Zero55 in Apeldoorn mag je zelfs op je eigen schoenen bowlen. Wil je het bowlen in Apeldoorn nog leuker maken, kies dan voor LED bowlen. De speciale, gekleurde LED lichten zorgen gegarandeerd voor nog meer plezier en fun. Na een fanatiek potje bowlen is het toch echt tijd voor wat ontspanning. Praat de scores nog even na onder genot van een heerlijke maaltijd en koud drankje in het restaurant van Zero55. 

 

Ook bij Bowlingcentrum Apeldoorn heb je zeker weten een geslaagd uitje. Maak jouw groepsuitje onvergetelijk met LED bowlen en sluit het af in het restaurant waar genoeg keuze is uit diverse heerlijke maaltijden. Ben je nog niet zo goed, zijn er bij Zero55 en Bowlingcentrum Apeldoorn ook bumpers op de bowlingbaan beschikbaar. Zo gooi je altijd wel een pion om en heeft iedereen evenveel lol! Boek snel jouw volgende uitje: bowlen in Apeldoorn.