Bowlen in Nijmegen

Bestseller in Nijmegen

Populaire kartdeals in de buurt van Nijmegen

Nijmegen: 1 uur bowlen bij Planet Awesome Nijmegen

1u 30m
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.2 / 5
vanaf
5,50

Nijmegen: 1 uur bowlen en 10 minuten e-karten bij Planet Awesome Nijmegen

2u 15m
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.2 / 5
vanaf
23,00

Nijmegen: 1 uur bowlen en 12 minuten lasergamen bij Planet Awesome Nijmegen

2u 15m
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.2 / 5
vanaf
14,50

Nijmegen: bowlen en onbeperkt limonade bij Planet Awesome Nijmegen (kinderfeestje)

2u
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.2 / 5
vanaf
11,50

Nijmegen: 1 uur bowlen, 10 minuten e-karten en 12 minuten lasergamen bij Planet Awesome Nijmegen

3u
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.2 / 5
vanaf
33,00

Waarom Bowlingtickets.nl

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Kom jij ook bowlen in Nijmegen?

Bowlen is het ideale uitje voor jong en oud. Daag jouw vrienden of familie uit op een van de geweldige bowlingbanen in Nijmegen, Gelderland. Wie behaalt de meeste punten? Kom erachter tijdens jouw avond of middag bowlen in Nijmegen! Bowlen is de leukste indoor activiteit, zo ben je niet afhankelijk van het weer. Ga voor bowlen, dat is leuk voor iedereen!

Een feestje of uitje? Bowlen in Nijmegen is altijd een goed idee

In Nijmegen vind je Planet Awesome Nijmegen. Of je nu een kinderfeestje viert of een leuke activiteit zoekt voor een teamuitje, bowlen is een onvergetelijk uitje voor iedere gelegenheid. Trommel al jouw vrienden, familie of collega’s op en bezoek deze bowlingbaan. Gooi alle kegels om en ga voor die strike! Belandt de bal bij jou juist vaak in de goot? Geen paniek! Planet Awesome heeft bumpers waardoor de bowlingbal niet in de goot terecht komt en jij ook een strike kan gooien.  Zo kan iedereen meedoen en wordt het dagje bowlen bij deze bowlingbaan gegarandeerd een succes.

Bowlen in Nijmegen: een compleet verzorgde dag

Een dagje bowlen in Nijmegen is meer dan alleen bowlen op de baan. Planet Awesome in Nijmegen heeft een unieke, gezellige sfeer. Trek gekregen na het bowlen? Je wordt van harte uitgenodigd om na het bowlen iets lekkers te komen eten en drinken bij. Deze bowlingbaan  is voorzien van een heerlijk restaurant. Kan het nog beter? Ja! Bij Planet Awesome kun jij niet alleen bowlen en heerlijk dineren, maar ook karten, glow in the dark golfen en lasergamen. Zo combineer je al jouw favoriete activiteiten in een middag. Het ideale dag uitje voor het hele gezin is een klik van jou vandaan!

Boek jouw tickets online

En ben jij al klaar voor jouw volgende uitje naar de bowlingbaan? Op bowlingtickets.nl vind je de allerleukste deals om te komen bowlen in Nijmegen. Nodig nu jouw vrienden uit en boek jouw tickets hier!

Veel gestelde vragen over Nijmegen

Welke bowlingbaan kan ik vinden in Nijmegen?

In Nijmegen, Gelderland, kan je bij twee bowlingbanen komen bowlen.

Wat kan ik verwachten van de bowlingbaan in Nijmegen?

De bowlingbanen in Nijmegen zijn perfect voor jouw volgende bowling uitje! Terwijl jij lekker aan het bowlen bent geniet je van een hapje en een drankje. Lukt het jou niet de bowlingbal op de baan te houden? Geen probleem. Er zijn bij beide bowlingbanen bumpers beschikbaar. Zo is bowlen ook een leuke activiteit om met kinderfeestjes te doen. Of maak jouw bowling uitje extra leuk en ga LED bowlen. Tijdens het LED bowlen geniet je van fantastische lichteffecten op de baan. Ga dus zeker bowlen in Nijmegen.

Zijn er bumpers beschikbaar op de bowlingbaan in Nijmegen?

Ja de bowlingbanen in Nijmegen hebben bumpers beschikbaar.

Kan ik hyperbowlen in Nijmegen?

Helaas is het niet mogelijk om te hyperbowlen in Nijmegen. Wel kan je bij Olround Nijmegen en Planet Awesome Nijmegen LED bowlen.