Bowlen in Nijmegen

Bestsellers in Nijmegen

Populaire bowlingdeals in Nijmegen

Waarom BowlingTickets.nl?

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Kom jij ook bowlen in Nijmegen?

Bowlen is het ideale uitje voor jong en oud. Daag jouw vrienden of familie uit op een van de geweldige bowlingbanen in Nijmegen, Gelderland. Wie behaalt de meeste punten? Kom erachter tijdens jouw avond of middag bowlen in Nijmegen! Bowlen is de leukste indoor activiteit, zo ben je niet afhankelijk van het weer. Ga voor bowlen, dat is leuk voor iedereen!

 

Een feestje of uitje? Bowlen in Nijmegen is altijd een goed idee

In Nijmegen vind je Planet Awesome Nijmegen. Of je nu een kinderfeestje viert of een leuke activiteit zoekt voor een teamuitje, bowlen is een onvergetelijk uitje voor iedere gelegenheid. Trommel al jouw vrienden, familie of collega’s op en bezoek deze bowlingbaan. Gooi alle kegels om en ga voor die strike! Belandt de bal bij jou juist vaak in de goot? Geen paniek! Planet Awesome heeft bumpers waardoor de bowlingbal niet in de goot terecht komt en jij ook een strike kan gooien.  Zo kan iedereen meedoen en wordt het dagje bowlen bij deze bowlingbaan gegarandeerd een succes.

Bowlen in Nijmegen: een compleet verzorgde dag

Een dagje bowlen in Nijmegen is meer dan alleen bowlen op de baan. Planet Awesome in Nijmegen heeft een unieke, gezellige sfeer. Trek gekregen na het bowlen? Je wordt van harte uitgenodigd om na het bowlen iets lekkers te komen eten en drinken bij. Deze bowlingbaan  is voorzien van een heerlijk restaurant. Kan het nog beter? Ja! Bij Planet Awesome kun jij niet alleen bowlen en heerlijk dineren, maar ook karten, glow in the dark golfen en lasergamen. Zo combineer je al jouw favoriete activiteiten in een middag. Het ideale dag uitje voor het hele gezin is een klik van jou vandaan!

 

Boek jouw tickets online

En ben jij al klaar voor jouw volgende uitje naar de bowlingbaan? Op bowlingtickets.nl vind je de allerleukste deals om te komen bowlen in Nijmegen. Nodig nu jouw vrienden uit en boek jouw tickets hier!