Bowlen in Groningen

Bestsellers in Groningen

Populaire bowlingbanen Groningen

Bowlen in Groningen kun je in deze steden

Waarom BowlingTickets.nl?

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Bowlen in Groningen is het perfecte uitje

Op zoek naar een leuk uitje met jouw vrienden, familie of collega’s? Dan is bowlen in Groningen perfect voor jou! Alle bowlingbanen hebben bumpers zodat de bowlingbal op de baan kan blijven en jij een strike kan gooien. Voor kinderfeestjes en personeelsfeestjes is bowlen een perfecte activiteit, maar ben je met twee mensen en wil je ook graag zoveel mogelijk strikes gooien? Geen probleem, want vanaf 2 personen kan je al een bowlingbaan reserveren. Waar wacht je nog op? Kom bowlen in Groningen.

Ontdek de leukste bowlingbanen in Groningen

Er zijn vele bowlingbanen in Groningen, zo is er altijd eentje geschikt voor jou! Kom bowlen bij KIRI Bowling Leisure Center, bowlingcentrum Passe Partout of bowlingbaan Kartracing & Bowling Groningen. Alle bowlingbanen in Groningen zijn voorzien van een restaurant waar je na afloop kan genieten van een hapje en een drankje. Sommige bowlingbanen hebben nog meer te bieden. Bij de bowlingbaan De Veenpoort in Veendam kun je namelijk LED bowlen, hoe gaaf is dat. Weet jij al wanneer je wilt komen in bowlen in Groningen? Wacht niet langer en boek nu jouw tickets.

Veel gestelde vragen over bowlen in Groningen

De bowlingbanen in Groningen hebben veel te bieden. Als je op zoekt bent naar een leuk, sportief uitje, dan ben je op de juiste plek in Groningen. Groningen heeft mogelijkheden voor iedereen. Op de banen kan je gebruik maken van bumpers. Iedereen kan hier dus genieten van een potje bowlen. Geniet tijdens het bowlen van een lekker hapje en drankje, of kom na afloop zitten in het restaurant. Plan nu jouw bezoek naar een bowlingbaan in Drenthe.

Ja! Alle bowlingbanen in Groningen hebben bumpers.