Bowlen in Groningen (stad)

Bestseller in Groningen (stad)

Populaire kartdeals in de buurt van Groningen (stad)

Waarom Bowlingtickets.nl

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Bowlen in Groningen (stad)

Kom gezellig bowlen in Groningen, Groningen! Bowlen is een leuk uitje om te organiseren in Groningen voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje of is gewoon gezellig om te doen met vrienden. In Groningen zijn er twee leuke bowlingbanen waar jij een erg gezellig avondje kan beleven. Laat zien wie de bowling koning(in) is tijdens een gezellig avondje bowlen in Groningen.

Waar kun je bowlen in Groningen?

In Groningen vind je Kartracing & Bowling Groningen en Bowling/Partycentrum Groningen. Op de sfeervolle banen kan jij strike na strike gooien en jouw bowling skills verbeteren. Bij deze gezellige bowlingbanen in Groningen kan je na alle inspanning van het bowlen genieten van een heerlijk hapje en drankje in het restaurant. Hier kan je na het bowlen nog even alle scores rustig napraten. Was jouw tactiek de beste of kies je de volgende keer voor een andere tactiek? Ontdek nu jouw favoriete bowlingbaan en kom bowlen in Groningen.

Bowlen in Groningen is de leukste activiteit voor jong en oud

Bowlen is een leuke activiteit voor zowel jong als oud. Zelfs voor de allerkleinsten is het leuk om te bowlen in Groningen. Voor de allerkleinsten zijn er bumpers beschikbaar. De allerkleinsten en minder gevorderde bowlers kunnen gebruik maken van deze bumpers. De bumpers zorgen ervoor dat de bal niet in de goot belandt. Zo krijgt iedereen de kans om een strike te gooien. 

Bowlen in Groningen met lichte ballen

Daarnaast zijn er ook lichtgewicht ballen die de allerkleinsten kunnen gooien. Een bowling uitje is leuk voor elke spelers omdat iedereen zo kegels kan omgooien. Bowlen is daarom ook een zeer geschikte activiteit voor allerlei gelegenheden. Organiseer je een kinderfeestje, personeelsfeestje, vrijgezellenfeestje: kom dan zeker bowlen in Groningen!

Waarom jij wil bowlen in Groningen

  • Groningen heeft gezellige bowlingbanen
  • Bowlen in Groningen is een gezellige activiteit voor jong en oud
  • Er zijn bumpers beschikbaar
  • Geniet van een heerlijk hapje of een drankje in het restaurant

Praktische informatie om te komen bowlen in Groningen

Er twee leuke bowlingbanen waar jij kunt bowlen in Groningen. Beide bowlingbanen zijn dagelijks geopend, dus jij hier elke dag terecht voor een gezellig dagje bowlen.

Adressen:

Kartracing & Bowling Groningen

Kardingerweg 50, 9735 AH Groningen

Bowling/Partycentrum Groningen 

Gedempte Kattendiep 4, 9711 PN Groningen

Veel gestelde vragen over Groningen (stad)

Zijn er bumpers beschikbaar bij de bowlingbanen in Groningen?

Ja, de bowlingbanen in Groningen beschikken over bumpers.

Is het leuk om met kinderen te gaan bowlen in Groningen?

Bowlen is een leuke activiteit om met kinderen te doen en is zeker ook erg geschikt om te doen met kinderfeestjes. Door gebruik te maken van bumpers hebben de kinderen veel plezier tijdens het bowlen in Groningen, omdat zij hierdoor kegels omgooien.

Is bowlen in Groningen een leuke groepsactiviteit?

Ja, dit is een leuke groepsactiviteit voor een feest of evenement. Er zijn verschillende groepsarrangementen om uit te kiezen. Zo er is altijd iets wat binnen jouw wensen valt.

 

Is er een restaurant bij de bowlingbanen in Groningen?

Ja, beide bowlingbanen hebben een gezellig restaurant waar jij voor of na het bowlen kan genieten van een koud drankje en lekker hapje.