Bowlen in Breda

Bestseller in Breda

Breda: 10 minuten karten en 1 uur bowlen bij Lot66 Breda

Het ultieme uitje is karten en bowlen bij Lot66 Breda!

Lot66 Breda

  • Breda
3.9
3.9/5
vanaf
20,00

Populaire kartdeals in de buurt van Breda

Breda: 10 minuten karten en 1 uur bowlen bij Lot66 Breda

2u
jaar
Lot66 Breda
  • Breda
3.9 / 5
vanaf
20,00

Breda: 1 uur bowlen bij Lot66 Breda (kinderfeestje)

1u 30m
Lot66 Breda
  • Breda
3.9 / 5
vanaf
7,50

Breda: 1 uur bowlen en 15 minuten lasergamen bij Lot66 Breda

2u 5m
Lot66 Breda
  • Breda
3.9 / 5
vanaf
12,75

Waarom Bowlingtickets.nl

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Bowlen in Breda: het perfecte avondje uit

Op zoek naar een competitief uitje in de omgeving van Breda, Noord-Brabant? Dan is bowlen de activiteit voor jou! Bowlen is het klassiek en gezellig dagje uit voor jong en oud. Samen met je vrienden of familie gooi je de de ene na de andere kegel om op een bowlingbaan bij jou in de buurt. Wie heeft er aan het einde van de ronde de meeste punten? Kom ook bowlen in Breda en laat jouw skills zien!

Bowlen in Breda: leuk voor jong en oud

In Breda zijn verschillende bowlingbanen te vinden. Zien wij jou in actie op de bowlingbaan van Lot66 Breda? Deze bowlingbaan in Breda is zonder twijfel een goede keuze. Belandt de bal bij jou vaker in de goot dan dat de kegels omver worden gegooid? Geen zorgen! Bij Lot66 Breda zijn bumpers beschikbaar waardoor iedereen een strike kan gooien. Deze kunnen dus gewoon omhoog wanneer jij gaat gooien. Zo kan je nog even oefenen op je skills. Wie weet gooi jij aan het einde van de avond wel de ene strike na de andere tijdens een avond bowlen in Breda. 

Extra mogelijkheden in Breda

Lot66 Breda is een ontzettend gezellige bowlingbaan die ook nog eens voorzien is van een restaurant. Na het bowlen kun je hier, onder het genot van een hapje en drankje, nog even nagenieten van jouw middag uit. Je kan hier dus ook goed een feestje vieren. Denk bijvoorbeeld aan je kinderfeestje, vrijgezellenfeest of zelf je bedrijfsuitje. Ben jij na een rondje bowlen in Breda nog niet klaar met de competitie? Bij Lot66 Breda kun je naast bowlen ook karten en lasergamen!

Boek jouw tickets online

Bekijk onze combi deals en reserveer direct. Zo boek je in een dag al jouw favoriete activiteiten. Plan snel een leuk dagje bowlen in Breda!

Veel gestelde vragen over Breda

Welke bowlingbaan kan ik vinden in Breda?

Er zijn twee bowlingbanen in Breda.

Wat kan ik verwachten van de bowlingbaan in Breda?

De bowlingbanen in Breda, Noord-Brabant zijn de perfecte locaties voor jouw volgende bowling uitje. Niet alleen ben je hier op het juiste adres voor een feestje of een uitje, het is ook voor jong en oud genieten. Door de bumpers die beschikbaar zijn zal de bowlingbal op de baan blijven. Hierdoor is er meer kans om alle kegels om te gooien! Daarnaast kan je bij Lot66 Breda jouw uitje nog extra leuk maken en bowlen combineren met een andere activiteit zoals lasergame of karten.

Zijn er bumpers beschikbaar op de bowlingbaan in Breda?

Ja er zijn bumpers beschikbaar op beide bowlingbanen in Breda.

Kan ik hyperbowlen in Breda?

Helaas is hyperbowlen niet mogelijk in Breda.