Bowlen in Breda

Bestsellers in Breda

Populaire bowlingdeals in Breda

Waarom BowlingTickets.nl?

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Bowlen in Breda: het perfecte avondje uit

Op zoek naar een competitief uitje in de omgeving van Breda, Noord-Brabant? Dan is bowlen de activiteit voor jou! Bowlen is het klassiek en gezellig dagje uit voor jong en oud. Samen met je vrienden of familie gooi je de de ene na de andere kegel om op een bowlingbaan bij jou in de buurt. Wie heeft er aan het einde van de ronde de meeste punten? Kom ook bowlen in Breda en laat jouw skills zien!

Bowlen in Breda: leuk voor jong en oud

In Breda zijn verschillende bowlingbanen te vinden. Zien wij jou in actie op de bowlingbaan van Lot66 Breda? Deze bowlingbaan in Breda is zonder twijfel een goede keuze. Belandt de bal bij jou vaker in de goot dan dat de kegels omver worden gegooid? Geen zorgen! Bij Lot66 Breda zijn bumpers beschikbaar waardoor iedereen een strike kan gooien. Deze kunnen dus gewoon omhoog wanneer jij gaat gooien. Zo kan je nog even oefenen op je skills. Wie weet gooi jij aan het einde van de avond wel de ene strike na de andere tijdens een avond bowlen in Breda. 

Extra mogelijkheden in Breda

Lot66 Breda is een ontzettend gezellige bowlingbaan die ook nog eens voorzien is van een restaurant. Na het bowlen kun je hier, onder het genot van een hapje en drankje, nog even nagenieten van jouw middag uit. Je kan hier dus ook goed een feestje vieren. Denk bijvoorbeeld aan je kinderfeestje, vrijgezellenfeest of zelf je bedrijfsuitje. Ben jij na een rondje bowlen in Breda nog niet klaar met de competitie? Bij Lot66 Breda kun je naast bowlen ook karten en lasergamen! 

Boek jouw tickets online

Bekijk onze combi deals en reserveer direct. Zo boek je in een dag al jouw favoriete activiteiten. Plan snel een leuk dagje bowlen in Breda!