Bowlen in Den Bosch

Bestseller in Den Bosch

Populaire kartdeals in de buurt van Den Bosch

Waarom Bowlingtickets.nl

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Kom bowlen in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een leuk en sportief uitje? Kom dan zeker bowlen in Den Bosch, Noord-Brabant. Bowlen is een leuke activiteit voor jong en oud in. Ook kun je bowlen met een grote of kleine groep in Den Bosch. Kortom, bowlen is altijd de perfecte activiteit voor een uitje. Trek snel jouw foute bowlingschoenen aan en komen bowlen in Den Bosch.

Ontdek de leukste bowlingbaan in Den Bosch

Om te bowlen ben je op het juiste adres in Den Bosch. Kom gezellig bowlen bij Bowling en Partycentrum de Maaspoort! Wanneer je gaat bowlen in Maaspoort kun je de bowlingbaan gemakkelijk bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. Deze bowlingbaan is niet alleen perfect om samen met vrienden te bezoeken, maar ook voor kinderfeestjes is de bowlingbaan de ideale locatie.

Bowling en Partycentrum de Maaspoort is voorzien van een vernieuwd restaurant met een heerlijk menu. Je kunt ook gezellig samenkomen op het terras. De bowlingbaan is voorzien van een grote zaal waar je onvergetelijke feestjes kunt organiseren. Uiteraard kun je met elkaar de strijd aangaan op de bowlingbaan. De leukste deals en arrangementen om te komen bowlen in Den Bosch bij Bowling en Partycentrum de Maaspoort boek je op onze website. Hier beleef je een onvergetelijk uitje!

Bowlen in Den Bosch: leuk voor jong en oud

Het leuke aan bowlen is dat zowel jong als oud kunnen genieten van een potje bowlen op de bowlingbaan. Dit komt omdat bowlen heel erg toegankelijk is voor elke leeftijd. Er zijn namelijk bumpers of hekjes beschikbaar bij het bowlen in Den Bosch. Door gebruik te maken van deze bumpers en hekjes heeft iedereen evenveel kans om een strike te gooien.

Ook zijn er ook hellingbanen beschikbaar waar je een bal van kan laten afrollen. Op deze manier kan iedereen een bal op de bowlingbaan gooien. Op deze manier raakt iedereen wel een kegel. Daarnaast zijn er ook verschillende bowlingballen beschikbaar die variëren in gewicht. Er zijn lichte tot zware ballen beschikbaar. Je kan zelf de bowlingbal kiezen die het beste past bij jou. Zo kan écht iedereen plezier beleven tijdens een potje bowlen in Den Bosch.

Bowlen in Den Bosch: het leukste groepsuitje

Ga je binnenkort een uitje voor een groep organiseren? Ga bowlen in Den Bosch! Bowlen is namelijk de leukste activiteit voor elke gelegenheid. Doo de beschikbare bumpers kan iedereen genieten van een potje bowlen. Bowlen in Den Bosch is erg gezellig, competitief en leuk voor iedereen. Of je nou een vrijgezellenfeest, personeelsfeestje of kinderfeestje wilt organiseren: bowlen in Den Bosch wordt een geslaagd uitje! Als je met een groep komt bowlen kan je vaak meerdere bowlingbanen naast elkaar afhuren. Zo is het leuk om met een groep te komen! Geen speciale gelegenheid? Dat hoeft natuurlijk niet. Bowlen in Den Bosch is tevens ook heel leuk om gewoon te doen met een groepje vrienden.

Waarom bowlen in Den Bosch?

  • Een unieke bowlingbaan in Maaspoort, Den Bosch
  • Mogelijkheid om te komen (disco)bowlen met de kids in Den Bosch
  • Maak gebruik van bumpers om de bowlingbal op de baan te houden
  • Voor elke gelegenheid kun je terecht op deze bowlingbaan in Den Bosch
  • Ontdek diverse arrangementen voor het ultieme bowling uitje
  • Na afloop geniet je extra lang op het terras of in het restaurant

Praktische informatie over bowlen in Den Bosch

Bowlen doe je in Maaspoort. Bowling en Partycentrum de Maaspoort ligt iets buiten de stad van Den Bosch, en is goed bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer.

Het adres van de bowlingbaan is Marathonloop 3, 5235 AA, Den Bosch.

Veel gestelde vragen over Den Bosch

Waar kan ik bowlen in Den Bosch?

In Den Bosch in Noord-Brabant kan je komen bowlen bij Bowling en Partycentrum de Maaspoort.

Kan ik in Den Bosch ergens met kinderen bowlen?

Ja. Bij Bowling en Partycentrum de Maaspoort kun je samen met je kinderen komen bowlen in Den Bosch. Op woensdag- en vrijdagmiddag is er zelfs een speciale kindermiddag waar je kan discobowlen.

Kan ik mijn verjaardagsfeest organiseren op de bowlingbaan in Den Bosch?

Ja dat kan zeker. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar om het perfecte feestje te organiseren.

Zijn er bumpers beschikbaar op de bowlingbaan in Den Bosch?

Ja, tijdens het bowlen in Den Bosch kan er gebruik gemaakt worden van bumpers.