Bowlen in Eindhoven

Helaas, nog geen deals beschikbaar voor bowlen in Eindhoven

Breda: 10 minuten karten en 1 uur bowlen bij Lot66 Breda

2u
jaar
Lot66 Breda
  • Breda
3.9 / 5
vanaf
20,00

Nijmegen: 1 uur bowlen, 10 minuten e-karten en 12 minuten lasergamen bij Planet Awesome Nijmegen

3u
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.2 / 5
vanaf
33,00
  • Combideal

Wolvega: bowlen, escaperoom, minigfolf & drinks bij Fit en Fun Plaza Wolvega

3u 55m
jaar
Fit & Fun Plaza
  • Wolvega
4.4 / 5
vanaf
41,50

Apeldoorn: 2 uur bowlen bij ZERO55

2u 10m
ZERO55 Apeldoorn
  • Apeldoorn
4.1 / 5
vanaf
9,33

Noordwijkerhout: 1 uur bowlen bij All American Bowling (weekend)

1u 15m
All American Bowling
  • Noordwijkerhout
4.4 / 5
vanaf
4,92

Populaire kartdeals in de buurt van Eindhoven

Waarom Bowlingtickets.nl

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Bowlen in Eindhoven

Wil jij een leuk uitje organiseren in Eindhoven, Noord-Brabant? Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje of gewoon gezellig met vrienden? Ga dan bowlen in Eindhoven! In Eindhoven is er een te gek bowlingcentrum waar jij veel plezier kan beleven met jouw vrienden, familie of collega’s. Bowlen is actief, competitief maar vooral heel erg gezellig. Shine met jouw foute bowlingschoenen op de bowlingbaan en ontdek of jij de meeste kegels kunt omgooien tijdens het bowlen in Eindhoven.

Ontdek de leukste bowlingbaan in Eindhoven

In Eindhoven vind je Bowlingcentrum Eindhoven. Wist je dat dit het grootste bowlingcentrum van Nederland is? Met maar liefst 33 bowlingbanen kan jij je plezier niet op tijdens een avondje bowlen in Eindhoven bij Bowlingcentrum Eindhoven. Op de sfeervolle banen kan jij strike na strike gooien tijdens het discobowlen. Dat is net als gewoon bowlen, maar dan nog leuker. Waarom? Tijdens discobowlen kun je bowlen ‘op’ muziek, met de vetste licht- en rookeffecten. Hoe gaaf is dat!

Bowlen in Eindhoven is het leukste indoor uitje

Een groot voordeel aan bowlen is dat het een binnen activiteit is. Het maakt niet uit of het koud is, het regent of zelfs sneeuwt: dit uitje wordt sowieso geslaagd! Je kan lekker warm binnen genieten van een gezellige middag of avondje bowlen in Eindhoven. Je bent dus nooit afhankelijk van het weer bij de bowling in Eindhoven.

Bowlen in Eindhoven is een gezellige activiteit voor jong en oud

Het leuke aan bowlen is dat het een activiteit is die geschikt is voor jong en oud. Voor de allerkleinsten en minder gevorderde bowlers zijn er verschillende hulpmiddelen beschikbaar bij de bowlingbaan in Eindhoven. Wanneer je gebruik maakt van de bumpers (hekjes) heeft elke speler evenveel kans om kegels om te gooien. Iedereen kan op deze manier met plezier meespelen omdat de bumpers garanderen dat de bal niet in de goot belandt. Op deze manier kunnen ook de minder gevorderde bowlers strikes gooien.

Ook zijn er lichtere ballen die makkelijker zijn om te gooien. Zelfs de allerkleinsten kunnen deze bowlingballen tillen. Tenslotte zijn er nog glijbanen waar je gebruik van kunt maken. Je kunt de bowlingbal op de glijbaan plaatsen en de bal hier vanaf laten rollen. Dit zorgt ervoor dat de bal in een rechte lijn rolt. Dit hulpmiddel kan door elke speler gebruikt worden. Iedereen zal kegels omgooien met al deze hulpmiddelen en zo kan iedereen evenveel plezier beleven tijdens bowlen in Eindhoven!

De leukste groepsactiviteit: bowlen in Eindhoven

Ben je op zoek naar een een gezellige groepsactiviteit in Eindhoven? Zoek niet verder!
De bowling in Eindhoven heeft diverse arrangementen beschikbaar voor groepen. Of je nou komt voor een vrijgezellenfeest, een leuk kinderfeestje of een bedrijfsuitje met het hele bedrijf: bowlen in Eindhoven is zeker weten de leukste optie!

Bowlen is ook een zeer geschikte activiteit voor teambuilding. Bowlen versterkt namelijk de groepssfeer. Je leert je teamleden op een andere manier kennen. Trommel dus snel al jouw collega’s op voor een avondje bowlen in Eindhoven. Het is hartstikke gezellig en goed voor de teamspirit! Ook als je gewoon een avondje met vrienden op stap wil gaan is bowlen een goede optie. Ongeacht de grootte van de groep, er is altijd een passend arrangement wat past bij jullie wensen en behoeften.

Bowlen in Eindhoven: het leukste kinderfeestje

Als je op zoek bent naar een actief kinderfeestje is bowlen een zeer goede optie. Word jij de strike koning(in)? Of gaan bij jou de kegels pas allemaal in twee worpen om? Daag al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit en laat jouw bowling skills zien op de bowlingbaan. Omdat er diverse hulpmiddelen beschikbaar zijn en lichtere ballen is bowlen leuk voor iedereen. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent. Iedereen kan genieten van een potje bowlen.

Nodig al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit voor een onvergetelijk kinderfeestje in Eindhoven. Het wordt een spannend, competitief en tof kinderfeestje met bowlen in Eindhoven! Jullie zullen nog dagenlang napraten over het plezier wat jullie hebben beleefd.

Geniet van een hapje en drankje tijdens bowlen in Eindhoven

Van alle inspanning tijdens het bowlen in Eindhoven krijg je vast trek. Gelukkig hoef je bij deze bowlingbaan niet met een lege maag naar huis te gaan. Je vindt er namelijk een heerlijk restaurant waar je kunt genieten van een heerlijk hapje en koud drankje. Je kunt er bijvoorbeeld onder andere gourmetten. Praat in het sfeervolle restaurant even rustig de scores na terwijl je lekker geniet. Kies jij de volgende keer toch een andere tactiek bij de bowling in Eindhoven?

Bowlen nabij Eindhoven: de leukste bowlingbaan

Ben je op zoek naar een bowlingbaan nabij Eindhoven? In de buurt van Eindhoven vind je nog een waanzinnige bowlingbaan waar jij een onvergetelijke avond kan beleven. In Veldhoven vind je de bowlingbaan Flying Bowling. Hier beleven zowel amateur als professionele bowlers veel plezier. Na alle inspanning van het bowlen is het tijd voor ontspanning in het heerlijke restaurant. Plezier en een heerlijke avond zijn hier gegarandeerd!

4 redenen waarom jij moet bowlen in Eindhoven

  • Eindhoven heeft een gezellige bowlingbaan
  • Bowlen is een gezellige activiteit voor jong en oud
  • Er zijn bumpers beschikbaar
  • Geniet van een hapje of een drankje in het restaurant

Praktische informatie om te komen bowlen in Eindhoven

Klaar om strike na strike te gooien in Eindhoven? Dit kan bij Bowlingcentrum Eindhoven.

Bowlingcentrum Eindhoven
Vijfkamplaan 6a, 5624 EB Eindhoven, Nederland

Veel gestelde vragen over Eindhoven

Welke bowlingbanen zijn er in Eindhoven?

Eindhoven in Noord-Brabant heeft één bowlingbaan. Deze bowlingbaan heet Bowlingcentrum Eindhoven.

Is het mogelijk om bumpers toe te voegen als ik ga bowlen in Eindhoven?

– Bij Bowlingcentrum Eindhoven in Eindhoven is het mogelijk bumpers toe te voegen aan de banen.

Beschikt Bowlingcentrum Eindhoven in Eindhoven over een restaurant?

Bij Bowlingcentrum Eindhoven in Eindhoven kun je voor, tijdens of na het bowlen genieten van een hapje en een drankje.

Is de bowlingbaan in Eindhoven geschikt voor groepen of feestjes?

Ja, de bowlingbaan in Eindhoven is ideaal voor het vieren van feestjes en grote groepen.