Bowlen in Overijssel

Bestsellers in Overijssel

Zuna: 1 uur bowlen bij Partycentrum Mölke

Kom lekker bowlen bij Partycentrum Mölke!

Partycentrum Mölke

  • Zuna
4.0
4.0/5
vanaf
3,13

Populaire bowlingbanen Overijssel

bowlen en steengrillen

5u
Partycentrum Mölke
  • Zuna
4 / 5
33,75
per persoon

Zuna: 2 uur bowlen bij Partycentrum Mölke

2u 15m
Partycentrum Mölke
  • Zuna
4.0 / 5
6,25
per persoon

kinderfeestje bowlen

3u
Partycentrum Mölke
  • Zuna
4 / 5
8,50
per persoon

Zuna: 1,5 uur bowlen bij Partycentrum Mölke

1u 45m
Partycentrum Mölke
  • Zuna
4.0 / 5
4,69
per persoon

Zuna: 1 uur bowlen bij Partycentrum Mölke

1u 15m
Partycentrum Mölke
  • Zuna
4.0 / 5
3,13
per persoon

Bowlen in Overijssel kun je in deze steden

Waarom BowlingTickets.nl?

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Kom bowlen in Overijssel

Of je nu een feestje aan het organiseren bent, of gezellig met vrienden een activiteit wilt doen, bowlen in Overijssel is de perfecte activiteit! Van Steenwijk tot Nijverdal en van Zwolle tot Enschede, overal is een bowlingbaan te vinden voor jouw uitje met familie, vrienden of collega’s. Bowlen is een leuke activiteit voor jong en voor oud. Maak gebruik van bumpers om de bowlingbal uit de goot te houden en scoor de meeste punten. Ga jij de meeste strikes gooien? Ontdek het nu en ga bowlen in Overijssel.

De beste bowlingbanen in Overijssel

Overijssel heeft de leukste bowlingbanen, perfect voor jouw volgende bowling uitje. Bezoek daarom zeker Partycentrum Mölke. Bij deze bowlingbaan ga je namelijk LED-bowlen. Een leuke en unieke belevenis in Zuna aangezien de bowlingbaan zich op een vakantiepark bevindt. Kom optimaal genieten tijdens een uitje met vrienden.

Gaat binnenkort iemand trouwen en ben je nog opzoek naar een leuk vrijgezellenfeestje? Dan is Bowling Steenwijk de perfecte locatie voor jou. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen jullie uitvechten wie de beste bowler is. Bij alle bowlingbanen in Overijssel is er de mogelijkheid om ook te eten. De Starballs Bowling Enschede, Kartplaza Actionworld in Nijverdal en Bowlen en Zo in Zwolle is er ook de mogelijkheid om te bowlen met LED verlichting. Dus waar wacht je nog op? Maak je klaar om te komen bowlen in Overijssel en reserveer nu jouw bowlingbaan!

Veel gestelde vragen over bowlen in Overijssel

De leukste bowlingbanen vind je in Overijssel. Een bowling uitje in Overijssel is daarom altijd een gegarandeerd succes. Bowlen in Overijssel is leuk voor iedereen. Er zijn namelijk bumpers beschikbaar op alle bowlingbanen. Daarom is bowlen leuk voor jong en oud. De bowlingbanen in Overijssel hebben veel te bieden. Geniet bijvoorbeeld van LED bowlen op een aantal banen, onder het genot van een hapje en een drankje. In Overijssel is er voor ieder wat wils op de bowlingbanen.

Ja, alle bowlingbanen in Overijssel hebben bumpers beschikbaar.