Bowlen in Nijverdal

Bestseller in Nijverdal

Zuna: 2 uur bowlen bij Partycentrum Mölke

Geniet van 2 uur lang bowlen in Zuna!

Partycentrum Mölke

  • Zuna
4.0
4.0/5
vanaf
6,88

Populaire kartdeals in de buurt van Nijverdal

Zuna: 1,5 uur bowlen bij Partycentrum Mölke

1u 45m
Partycentrum Mölke
  • Zuna
4.0 / 5
vanaf
5,16

Waarom Bowlingtickets.nl

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Kom een dagje bowlen in Nijverdal

Ben je op zoek naar een leuke bowlingbaan voor jouw volgende uitje? Kom bowlen in Nijverdal, Overijssel en bereid je voor op een onvergetelijke dag. In Nijverdal vind de leukste bowlingbaan die geschikt is voor jouw volgende activiteit. Gooi strike na strike en ga er met de winst vandoor tijdens een dagje bowlen in Nijverdal.

Ontdek de leukste bowlingbanen in Nijverdal

In Nijverdal is er een geschikte bowlingbaan die perfect is voor jouw volgende uitje met vrienden of familie. Bij deze bowlingbanen kun je een kinderfeestje of verjaardag organiseren. In Nijverdal vind je Kartplaza Actionworld. Deze locatie is erg geschikt voor jouw bezoek aan de bowlingbaan. In de buurt van Nijverdal kun je komen bowlen bij Partycentrum Mölke. Deze bowlingbaan in Zuna, Overijssel, heeft voor iedere leeftijd een geschikte deal. Zo kun je naast bowlen ook de binnenspeeltuin van Partycentrum Mölke bezoeken. Naast klassiek bowlen kun je ook komen showbowlen. Hierbij wordt de bowlingbaan met LED-verlichting verlicht. Gooi jij de meeste strikes tijdens het bowlen Nijverdal?

Bowlen in Nijverdal is de perfecte activiteit voor jong en oud

Wat bowlen in Nijverdal zo’n leuke activiteit maakt, is dat het een erg geschikte activiteit is voor jong en oud. Bij beide bowling in Nijverdal kan je gebruik maken van bumpers. Deze bumpers zorgen ervoor dat de bowlingbal niet in de goot beland en helpen je met het gooien van een strike. Door de bumpers heb je dus meer kans om alle kegels om te gooien. Iedereen geniet van een dagje bowlen in Nijverdal.

Daarnaast zijn er ook hellingbanen beschikbaar bij de bowling in Nijverdal waar je een bal vanaf kan laten rollen. Door gebruik te maken van de hellingbanen kan iedereen een bal op de bowlingbaan gooien. Zo heeft iedereen kans om kegels om te gooien. Tenslotte zijn er ook verschillende bowlingballen beschikbaar die variëren in gewicht. Er zijn lichte en zwaardere ballen beschikbaar. Je kan zelf kiezen welke bowlingbal jij het fijnst vindt. Zo kan écht iedereen plezier beleven bij de bowling in Nijverdal.

Bowlen in Nijverdal: het ideale groepsuitje

Als je binnenkort een leuke groepsactiviteit gaat organiseren in Nijverdal is bowlen de leukste activiteit. Deze activiteit is geschikt voor elke gelegenheid. Doordat de bowlingbaan beschikt over bumpers kan iedereen genieten van een potje bowlen. Bowlen is competitief en uitdagend, maar vooral erg leuk. Je kan kiezen om te komen bowlen in Nijverdal met een vrijgezellenfeest, personeelsfeest of kinderfeestje. Wanneer je met een groep komt bowlen kan je meerdere bowlingbanen naast elkaar afhuren. Zo is het leuk om met een groep te komen! Geen speciale gelegenheid? Dat hoeft niet. Bowlen in Nijverdal  is ook heel leuk om te doen met een groepje vrienden. Actief en gezellig!

Wanneer je Partycentrum Mölke bezoekt, staat jouw veiligheid voorop. Voordat je met de bowling activiteit begint, krijg je een uitgebreide uitleg over de regels van het spel en de locatie. Een medewerker houdt een oogje in het zeil. Voor de minst ervaren bowlers onder ons: Partycentrum Mölke heeft bumpers die jouw bowlingbal binnen de banen houden.

Waarom bowlen in Nijverdal?

Bowlen in Nijverdal is:

  • Het is de perfecte activiteit voor jouw uitje
  • Je kan bowlen combineren met meerdere activiteiten; extra lang plezier!
  • Er zijn bumpers beschikbaar. Daarom kan jong en oud genieten van een potje bowlen.
  • Partycentrum Mölke nabij Nijverdal heeft een breed aanbod aan activiteiten voor jong en oud. Combineer jouw uitje met steengrillen en het bezoeken van de binnenspeeltuin.
  • Naast klassiek bowlen kun je bij Partycentrum Mölke ook showbowlen. Tijdens showbowlen wordt de bowlingbaan mooi verlicht met LED-verlichting. Deze geven jouw uitje dat extraatje!

Combineer jouw bowling uitje in Nijverdal met een andere activiteit

Naast dat bowlen een erg leuke activiteit is voor alle leeftijden, is de bowling in Nijverdal ook erg geschikt voor jouw volgende uitje. Als je op zoek bent naar nog meer avontuur zit je bij deze bowling in Nijverdal goed. Bij Kartplaza Actionworld kun je namelijk jouw bowling activiteit ook combineren met activiteiten als karten, lasergamen en paintballen. Ook kun je hier ontsnappen uit een escape room. Kortom, in Nijverdal zijn genoeg activiteiten zijn er mogelijk om jouw uitje nog specialer te maken. Hier beleef je gegarandeerd een onvergetelijke dag. Ook bij Partycentrum Mölke kan jij je dagje uit combineren. Bijvoorbeeld met zwemmen of een tripje naar de binnenspeeltuin.

Praktische informatie over bowling in Nijverdal

Het adres van de bowlingbaan nabij Nijverdal:

Partycentrum Mölke

Molendijk 107
7466 PD Zuna

Veel gestelde vragen over Nijverdal

Welke bowlingbaan is er te vinden in Nijverdal?

In Nijverdal in Overijssel kun je bowlen bij Kartplaza Actionworld. Hier kan je ook komen LED bowlen.

Moet ik reserveren om te kunnen bowlen in Nijverdal?

Reserveren wordt aangeraden.

Kan ik met een grote groep bowlen in Nijverdal?

Ja, bij de bowlingbaan kun je met grotere groepen komen bowlen. Houd hierbij wel rekening dat er een maximum aantal mensen per baan wordt aangehouden. Bij Kartplaza Actionworld is dit maximaal 6 personen.

Kan ik ook eten of drinken bestellen bij de bowlingbaan?

Ja, bij de bowlingbaan heb je de mogelijkheid om eten of drinken te bestellen tijdens of na je potje.