Bowlen in Utrecht

Bestsellers in Utrecht

Populaire bowlingbanen Utrecht

Zomerdeal: 55 min bowlen

1u 5m
HAL22
  • Utrecht
4.4 / 5
4,17
per persoon

Zomerdeal: 85 min bowlen

1u 35m
HAL22
  • Utrecht
4.4 / 5
5,83
per persoon

110 min bowlen

2h
Superfun
  • Amersfoort
3.8 / 5
6,88
per persoon

Bowlen en escaperoom bij Superfun

2u 55m
jaar
Superfun
  • Amersfoort
3.8 / 5
17,60
per persoon

Zomerdeal: 115 min bowlen

2u 5m
HAL22
  • Utrecht
4.4 / 5
6,67
per persoon

50 min bowlen

1h
Superfun
  • Amersfoort
3.8 / 5
3,44
per persoon

Bowlen in Utrecht kun je in deze steden

Waarom BowlingTickets.nl?

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Kom bowlen in Utrecht. Een leuk uitje voor iedereen.

Woon jij in het midden van het land in de omgeving van Utrecht en wil jij een avondje strikes en spares gooien? Kom dan bowlen in Utrecht bij een van de leukste bowlingbanen. Met vele bowlingbanen in de omgeving is er altijd eentje bij jou in de buurt. Bowlen is een perfecte activiteit voor een leuk uitje met vrienden en voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeestjes. Heb je moeite met de bowlingbal uit de goot te houden? Geen probleem. Op alle bowlingbanen vind je bumpers. Deze helpen jou om de bowlingbal op de baan te houden en alle kegels om te gooien. Met wie kom jij bowlen in Utrecht?

 

 

De leukste bowlingbanen in Utrecht

Bij de meeste banen in provincie Utrecht kan je meer dan alleen bowlen. Zo kan je bij Pooltime Bowling in Houten niet alleen bowlen, maar ook poolen en darten. Of wil je liever bowlen bij Bowlingcentrum De Korf in Leusden? Hier hebben ze een uitgebreid restaurant waar jullie na een fanatiek potje bowlen, kunnen genieten van een hapje en een drankje. Verder kan je ook komen bowlen in Utrecht (stad) bij Mitland Bowling, in Maarssen bij Bison Bowling, bij Twizst in Bunschoten, of in Loosdrecht bij de Avontuurfabriek. Kortom, genoeg leuke mogelijkheden om te bowlen in Utrecht. Weet jij al welke bowlingbanen in Utrecht jij wilt bezoeken? Ontdek ze nu allemaal en boek jouw tickets hier.

Veel gestelde vragen over bowlen in Utrecht

Jouw bowling uitje wordt een gegarandeerd succes wanneer je komt bowlen in Utrecht. De bowlingbanen in Utrecht hebben namelijk voor ieder wat wils. Bij een aantal bowlingbanen kan je komen LED bowlen, en zelfs hyperbowlen! Dit maakt jouw bowling uitje extra speciaal. Verder is het voor iedereen mogelijk om te komen bowlen in Utrecht. Met de beschikbare bumpers houdt iedereen zijn/haar bal op de baan en is blijft het leuk voor jong en oud. Kortom, de bowlingbanen in Utrecht hebben voor iedereen wat te bieden.

Ja. Alle bowlingbanen in Utrecht hebben bumpers beschikbaar.