Bowlen in Leusden

Bestseller in Leusden

Leusden: 1 uur bowlen en snacks bij De Korf

Geniet van snacks tijdens het bowlen bij De Korf!

De Korf

  • Leusden
4.2
4.2/5
vanaf
8,50

Populaire kartdeals in Leusden

Leusden: 1 uur bowlen bij De Korf

1u 15m
De Korf
  • Leusden
4.2 / 5
vanaf
7,13

Leusden: 1 uur hyperbowlen bij De Korf

1u 15m
De Korf
  • Leusden
4.2 / 5
vanaf
7,13

Leusden: 2 uur hyperbowlen bij De Korf

2u 15m
De Korf
  • Leusden
4.2 / 5
vanaf
14,25

Leusden: 2 uur bowlen bij De Korf

2u 15m
De Korf
  • Leusden
4.2 / 5
vanaf
14,25

Leusden: 1 uur bowlen en snacks bij De Korf

1u 15m
De Korf
  • Leusden
4.2 / 5
vanaf
8,50

Leusden: 1 uur bowlen inclusief kindermenu bij De Korf (kinderfeestje)

1u 30m
De Korf
  • Leusden
4.2 / 5
vanaf
12,50

Waarom Bowlingtickets.nl

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Ga de uitdaging aan met vrienden, familie of collega’s

Op zoek naar een actieve groepsactiviteit? Ga een potje bowlen in Leusden, Utrecht, bij Bowling De Korf! Bowlen is een gezellig spel en is geschikt voor zowel jong als oud. Het is de perfecte activiteit voor een verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Maar ook erg leuk om gewoon een paar uurtjes met vrienden te doen! Ben jij klaar om jouw gezelschap in te maken tijdens een potje bowlen in Leusden? Gooi een spare of – nog beter – een strike op één van de acht banen.

Kom hyperbowlen bij De Korf

Op zoek naar iets meer actie? Dan is hyperbowling de perfecte activiteit voor jou! Bij hyperbowlen staan de bumpers altijd omhoog en zijn deze onderdeel van het spel. Richt op de tien pins en de lichtgevende, kleurrijke targets. Elke ronde verandert de positie en de afmetingen van de targets. Gegarandeerd meer actie, punten én plezier! Gooi jij de eerste hyperbowl? Reserveer nu snel een baan en ga bowlen in Leusden.

Gooi alle pins om

Of het nou met kinderen, collega’s of vrienden is, tijdens bowlen in Leusden kan het allemaal! Tijdens een kinderfeestje bij Bowling de Korf in Leusden kunnen de kinderen hun plezier niet op. Mocht de bal toch vaker in de goot belanden dan op de baan, kunnen de bumpers gewoon omhoog gezet worden. Zo blijft deze activiteit ook voor de kleintjes en de iets minder goede deelnemers leuk! Sluit het kinderfeestje goed af met een heerlijke portie friet, een snack en een glas limo. Kom je met je collega’s of vrienden? Maak deze dag onvergetelijk met een heerlijke maaltijd en lekker drankje in het restaurant.

Bowlen in de buurt van Leusden

Ook in de buurt van Leusden vind je leuke bowlingbanen, onder andere Bison Bowling en Mitland Bowling in het centrum van Utrecht. Hier kan je zelfs LED bowlen, waar de van kleur veranderde banen zorgen voor nog meer plezier. Maak je borst maar nat om alle deelnemers in te maken tijdens het bowlen in Leusden!

Veel gestelde vragen over Leusden

Welke bowlingbaan kan ik vinden in Leusden?

Leusden in Utrecht heeft één bowlingbaan: Bowling De Korf

Wat kan ik verwachten van de bowlingbaan in Leusden?

De bowlingbaan in Leusden, Utrecht, heeft veel te bieden. Als je op zoek bent naar een leuk, sportief uitje, dan ben je op de juiste plek in Leusden, Utrecht. Leusden heeft mogelijkheden voor iedereen. Op de banen kan je gebruik maken van bumpers. Iedereen kan hier dus genieten van een potje bowlen. Daarnaast kan je ook komen hyperbowlen. Dit maakt jouw uitje nog extra speciaal. Plan nu jouw bezoek aan De Korf en geniet van jouw uitje in Leusden.

Zijn er bumpers beschikbaar op de bowlingbaan in Leusden?

Ja er zijn bumpers beschikbaar op de bowlingbaan in Leusden.

Kan ik hyperbowlen in Leusden?

Ja! Hyperbowlen is mogelijk bij Bowling De Korf.