Bowlen in Middelburg

Bestseller in Middelburg

Populaire kartdeals in de buurt van Middelburg

Waarom Bowlingtickets.nl

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Bowlen in Middelburg

Kom bowlen in Middelburg

Ben je op zoek naar de tofste locatie voor jouw volgende bowling avontuur? Kom bowlen in Middelburg, Zeeland en beleef een onvergetelijke dag. Check hier welke bowlingbanen jij en je vrienden kunnen bezoeken in Middelburg.

Bezoek deze locaties om te bowlen in Middelburg

Wanneer je wilt gaan bowlen in Middelburg, neem een kijkje bij de twee bowlingbanen in Middelburg. Zo vind je hier bowlingbaan Hyperbowling Middelburg. Deze locatie heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk feestje of activiteit. Bij Hyperbowling Middelburg kun je LED-bowlen en kun je games spelen op de verlichtende bowlingbanen.

Een andere bowlingbaan in Middelburg is Bowling & Partycentrum de Kruitmolen. Deze baan is erg geschikt voor groepsactiviteiten en teambuilding activiteiten. 

Bowlen in Middelburg is perfecte activiteit voor jong en oud

Bowlen in Middelburg is leuk voor jong en oud. Bij de bowlingbanen in Middelburg zijn er bumpers aanwezig. Deze helpen jou bij het gooien van je volgende strike en houden de bowlingbal uit de goot. De bumpers worden in de goot geplaatst en zorgen ervoor dat je bal niet in de goot verdwijnt wanneer deze van zijn koers afwijkt. Wel zo makkelijk toch!

Bowlen in Middelburg – aanvullende activiteiten 

Wanneer je een van de twee bowlingbanen bezoekt, kun je naast bowlen ook andere toffe activiteiten doen in Middelburg. Bij Hyperbowling Middelburg kun je verschillende arrangementen kiezen die bij jouw activiteit passen. Daarnaast kun je ‘classic’ bowlen en ‘hyper’ bowlen. Bij hyperbowling wordt er gebruik gemaakt van ledverlichting en worden er targets gevormd met deze verlichting. Zo wordt jouw dagje bowlen in Middelburg echt onvergetelijk.

Bij Bowling & Partycentrum de Kruitmolen kun je jouw favoriete drankjes en snacks bestellen tijdens het spel. Ook is de baan prachtig verlicht en kun je hier makkelijk jouw kinderfeestje of team-building uitje organiseren. Houd er wel rekening mee dat er maximaal 6 personen per bowlingbaan kunnen bowlen. Dit is ook het geval bij Hyperbowling Middelburg.

De deals op onze website zijn compleet gearrangeerd. Kies je favoriete bowlingbaan uit en kies een datum en dan zien we je daar. Eigen bowlingschoenen meenemen is onnodig, deze kun je hier lenen. Een compleet verzorgd dagje bowlen in Middelburg dus.

Veel gestelde vragen over Middelburg

Waar kun je bowlen in Middelburg?
Moet je reserveren om te kunnen bowlen in Middelburg?

Ja, om te kunnen bowlen wordt het aangeraden om te reserveren.

Is er een minimale leeftijd om te kunnen bowlen in Middelburg?

Nee, bij beide bowlingbanen is er geen minimale leeftijd.

Zijn de bowling locaties in Middelburg geschikt voor groepsevenementen en feesten?

Ja, bij beiden locaties kun je jouw activiteit organiseren. Wel wordt aangeraden om dit van ten voren aan te geven in verband met de beschikbaarheid van banen.