Bowlen in Dordrecht

Helaas, nog geen deals beschikbaar voor bowlen in Dordrecht

Breda: 1 uur bowlen en 15 minuten lasergamen bij Lot66 Breda

2u 5m
Lot66 Breda
  • Breda
3.9 / 5
vanaf
12,75

Apeldoorn: 1 uur bowlen en 10 minuten e-karten bij ZERO55

2u 10m
ZERO55 Apeldoorn
  • Apeldoorn
4.1 / 5
vanaf
20,83

Utrecht: 55 min (hyper)bowlen bij HAL22 - Zomerdeal

1u 5m
HAL22
  • Utrecht
4.4 / 5
vanaf
4,17

Bowlen bij De Griethse Poort

1u
De Griethse Poort
  • Zevenaar
4.4 / 5
vanaf
23,00

Wolvega: bowlen met drinks & bites bij Fit en Fun Plaza Wolvega (2uur)

2u 15m
Fit & Fun Plaza
  • Wolvega
4.4 / 5
vanaf
23,50

Populaire kartdeals in de buurt van Dordrecht

Waarom Bowlingtickets.nl

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Bowlen in Dordrecht

Wil jij een leuk uitje organiseren in Dordrecht, Zuid-Holland voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje of gewoon gezellig met vrienden? Kom dan bowlen in Dordrecht! In Dordrecht zijn er leuke bowlingbanen te vinden waar jij zeker weten een geslaagde dag kan beleven. Behaal jij de hoogste score met bowlen in Dordrecht? Trek snel jouw foute bowlingschoenen aan en laat zien wie de beste bowling skills heeft.

Ontdek de leukste bowlingbanen in Dordrecht

In Dordrecht vind je twee leuke bowlingbanen waar je gezellig met jouw vrienden, familie of collega’s kunt komen bowlen. Zo kun je bowlen bij Go-Kart-In Dordrecht en bij Bowlingcentrum Dordrecht. Bij Go-Kart-In Dordrecht kan je terecht op een van de zestien waanzinnige bowlingbanen. Combineer het bowlen met nog een andere leuke activiteit, bijvoorbeeld karten. Bowlingcentrum Dordrecht beschikt ook over zestien sfeervolle banen waar jij gezellig strike na strike kan gooien.

Geniet van een hapje en drankje met bowlen in Dordrecht

Van bowlen krijg je natuurlijk trek. Gelukkig hoef je bij de bowlingbanen in Dordrecht niet met een lege maag naar huis. Geniet van een heerlijk hapje en koud drankje voor of na het bowlen in een gezellig restaurant. Hier kan je lekker relaxen en nog even de scores bespreken. Weet jij al welke bowlingbaan jij in Dordrecht gaat bezoeken?

Bowlen in Dordrecht is de leukste activiteit voor jong en oud

Een groot voordeel aan bowlen in Dordrecht is dat zowel jong als oud kunnen genieten van een potje bowlen op de bowlingbaan. Er is geen minimale leeftijd om mee te mogen doen aan een potje bowlen. Dit komt omdat bowlen erg toegankelijk is, ongeacht je leeftijd. Er zijn bumpers of hekjes beschikbaar met bowling in Dordrecht. Deze bumpers of hekjes zorgen ervoor dat de bal niet in de goot belandt. Elke speler heeft evenveel kans om een strike te gooien. Gooi jij de meeste strikes tijdens het bowlen in Dordrecht? Er is maar één manier om daarachter te komen…

Naast de hekjes zijn er nog andere hulpmiddelen beschikbaar. Zo vind je bij de bowling in Dordrecht ook hellingbanen. Van deze hellingbanen kan je een bal laten afrollen. Op deze manier kan iedere speler een bal op de bowlingbaan gooien. Iedereen kan zo een kegel raken. Tenslotte zijn er ook verschillende bowlingballen beschikbaar die variëren in gewicht. Kies bijvoorbeeld een lichte bal, of gaat jouw voorkeur toch uit naar een zwaardere bal? Kies zelf de bowlingbal uit die het beste bij jou past bij het bowlen in Dordrecht. Iedereen beleeft plezier tijdens het bowlen in Dordrecht.

Bowlen in Dordrecht: het leukste groepsuitje

Als je binnenkort van plan bent om een leuke groepsactiviteit te organiseren in Dordrecht is bowlen een ideale activiteit. Bowlen is namelijk de leukste activiteit voor elke gelegenheid. Iedereen kan leuk meespelen met bowlen in Dordrecht omdat de bowlingbanen beschikken over bumpers. Bowlen is erg gezellig, competitief en toegankelijk voor iedereen.

Je kunt komen bowlen in Dordrecht met een vrijgezellenfeest, personeelsfeest of kinderfeestje. Als je met een groep komt bowlen kan je meerdere bowlingbanen naast elkaar afhuren. Daarom is het erg leuk om met een groep te komen bowlen in Dordrecht. Geen speciale gelegenheid? Dat hoeft natuurlijk ook niet. Als je gewoon een gezellig dagje met vrienden wilt beleven is bowling in Dordrecht ook erg geschikt.

Een kinderfeestje bij de bowling in Dordrecht

Bij de bowling in Dordrecht kun je ook een waanzinnig kinderfeestje vieren. Omdat bowlen toegankelijk is voor gevorderde en minder gevorderde bowlers beleeft iedereen een geweldige tijd. Met alle hulpmiddelen die beschikbaar zijn kunnen zelfs de allerkleinsten kans maken om een strike te gooien. Bowlen in Dordrecht wordt een gezellig en actief kinderfeestje waar elk kind een onvergetelijke dag zal beleven.

Bowling: het ideale indoor uitje in Dordrecht

Wanneer je wilt komen bowlen in Dordrecht maakt het niet uit wat voor weer het is. Dit uitje kan namelijk altijd doorgaan omdat het een indoor uitje is. Of het nou sneeuwt, regent of erg koud is: een bowling uitje in Dordrecht wordt hoe dan ook geslaagd. Blijf lekker warm en droog binnen terwijl je jouw bowling skills laat zien in Dordrecht. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken om het weer, hoe ideaal is dat!

Waarom jij wilt bowlen in Dordrecht

  • Dordrecht heeft twee sfeervolle bowlingbanen
  • Bowlen is een gezellige activiteit voor jong en oud
  • Er zijn bumpers beschikbaar
  • Geniet van een hapje of een drankje in het restaurant

Beste opties voor bowling rondom Dordrecht

Bowlen is een erg geschikte activiteit voor het vieren van een verjaardag of kinderfeestje. Ook voor de regenachtige dagen is bowlen een erg geschikte activiteit. Ben je op zoek naar een bowling in de buurt van Dordrecht? Je vindt in de buurt van Dordrecht ook een hoop gave bowlingbanen.

Op zo’n 15 minuten rijden van Dordrecht vind je Palm Party House in Zwijndrecht. Hier kan je een fantastische avond beleven met jouw vrienden, familie of collega’s. Daarnaast kan je ook komen bowlen bij Partycentrum The Bridge in Papendrecht. Tenslotte kan je ook nog komen bowlen bij Restaurant en Partycentrum De Theetuin in Ridderkerk.

Kortom, genoeg mogelijkheden om naar de bowlingbaan te komen in en rondom Dordrecht. Heb jij al zin gekregen om te komen bowlen? Verzamel al jouw vrienden, familie of collega’s en kom naar de bowling in of rondom Dordrecht!

Praktische informatie om te komen bowlen in Dordrecht

Er zijn twee leuke bowlingbanen in Dordrecht waar je kan komen bowlen.

Go-Kart-In Dordrecht
Baanhoekweg 1A, 3313 LA Dordrecht, Nederland

Bowlingcentrum Dordrecht
Baanhoekweg 1, 3313 LA Dordrecht, Nederland

Veel gestelde vragen over Dordrecht

Zijn er bumpers beschikbaar bij de bowlingbanen in Dordrecht?

Ja, de bowlingbanen in Dordrecht beschikken over bumpers.

Is het leuk om met kinderen te gaan bowlen in Dordrecht?

Bowlen is een geschikte activiteit om met kinderen te doen en is ook erg leuk om te doen met kinderfeestjes. Met behulp van bumpers hebben de kinderen veel plezier tijdens het bowlen, omdat zij hierdoor kegels omgooien.

Is er een eetgelegenheid bij de bowlingbanen in Dordrecht?

Ja, bij de bowlingbanen kan je een hapje en een drankje bestellen of plaats nemen in het restaurant om te genieten van een heerlijke maaltijd.

Kan ik in Dordrecht LED bowlen?

– Bowlingcentrum Dordrecht in Dordrecht biedt traditioneel bowlen aan.
– Go-Kart-In Dordrecht in Dordrecht biedt traditioneel bowlen aan.