Bowlen in Gorinchem

Bestsellers in Gorinchem

Populaire bowlingdeals in Gorinchem

Waarom BowlingTickets.nl?

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Actieve middag? Kom ook bowlen in Gorinchem!

Voor een competitief uitje met vrienden of familie ben je in Gorinchem, Zuid-Holland aan het juiste adres. Gooi jij de ene strike na de andere? Of wil jij jouw skills nog even oefenen? Zowel voor beginners als voor ervaren bowlers zijn onze bowlingbanen geschikt. Bowlen in Gorinchem is de leukste activiteit voor binnen: je bent niet afhankelijk van het weer en je bent gegarandeerd van een hele middag vol fun en actie. Blijf jij jouw vrienden of collega’s voor en gooi je strike na strike? Er is maar een manier om daarachter te komen. Boek direct jouw deal en ga gezellig bowlen in Gorinchem!

Bowlen in Gorinchem: de leukste activiteit voor iedere gelegenheid

Wil je graag met je familie of vrienden een dagje uit? Bowlen in Gorinchem is altijd een goed idee. Op de bowlingbaan ben je verzekerd van een gezellige tijd. Ook voor een kinderfeestje is bowlen de ideale activiteit. Jong en oud zal hier een onvergetelijke tijd hebben. Nog niet zo vaak gebowld? Geen zorgen, bij alle bowlingbanen zijn er bumpers zodat jouw bal niet in de goot terecht komt. Zo is bowlen leuk voor iedereen en kun jij jouw skills blijven verbeteren. 

De leukste deals voor bowlen in Gorinchem

Bowlen in Gorinchem bij A15 Bowling betekent een geheel verzorgde middag of avond. Ga bowlen bij deze  spectaculaire baan en maak al jouw vrienden of familie in. Bij A15 Bowling kun je na het bowlen nog even nagenieten bij het restaurant onder het genot van heerlijk eten en drinken. Het wordt een dag om nooit te vergeten.