Bowlen in Noordwijkerhout

Helaas, nog geen deals beschikbaar voor bowlen in Noordwijkerhout

Breda: 10 minuten karten en 1 uur bowlen bij Lot66 Breda

2u
jaar
Lot66 Breda
  • Breda
3.9 / 5
vanaf
20,00

Zuna: 2 uur bowlen bij Partycentrum Mölke

2u 15m
Partycentrum Mölke
  • Zuna
4.0 / 5
vanaf
6,88

Grootebroek: 1 uur bowlen bij HappyDays

1u
HappyDays
  • Grootebroek
4.1 / 5
vanaf
4,42

's-Gravenzande: 1 uur bowlen en 12 minuten lasergamen (happy hours) bij The City

2u
The City
  • s-Gravenzande
4.5 / 5
vanaf
13,50

Grootebroek: 1 uur bowlen, 10 min karten en 15 min lasergamen bij HappyDays

2u 30m
HappyDays
  • Grootebroek
4.1 / 5
vanaf
27,42

Populaire kartdeals in de buurt van Noordwijkerhout

Waarom Bowlingtickets.nl

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Show je bowl skills in Noordwijkerhout

Bowlen is het perfecte groepsuitje voor een vrijgezellenfeest, kinderfeest of bedrijfsuitje. Niet alleen in een groep is bowlen in Noordwijk leuk, maar ook met zijn tweeën is bowlen een leuke activiteit om te doen. Wil je bowlen in omgeving Noordwijk, Zuid-Holland? Bij All American Bowling in Noordwijkerhout is het leuk voor zowel jong als oud en zijn er veel verschillende banen om uit te kiezen.

Leuk voor jong en oud op de bowlingbaan

Moet je het bowlen nog onder de knie krijgen? Dat is geen probleem! Voor de minder ervaren spelers zijn er bumpers op de bowlingbaan beschikbaar. Zo gooit iedereen altijd minstens één kegel om tijdens bowlen in Noordwijk. Zo blijft het ook leuk voor de minder ervaren spelers. Ben jij de echte bowling koning(in)? Er is maar één manier om daarachter te komen! Daag jouw vrienden, familie of collega’s uit om te bowlen in Noordwijkerhout. Boek snel jouw baan om te bowlen vlakbij Noordwijk en laat je beste bowl skills zien!

Extra mogelijkheden op de bowlingbaan in Noordwijkerhout

Wanneer het potje bowlen in Noordwijkerhout voorbij is, is het tijd om lekker te ontspannen. Neem samen met je medespelers plaats in het restaurant van All American Bowling en geniet van een heerlijke, welverdiende maaltijd en lekker drankje. Geniet nog even na van de competitieve activiteit en praat gezellig bij over de beste techniek met de winnaar. Had je het bowlen toch anders moeten aanpakken? Dan weet je dat voor de volgende keer!

LED bowlen in Noordwijkerhout

Ook in de omgeving van Noordwijkerhout vind je andere bowlingcentra. Zo kun je bowlen in Warmond bij Lucky’s Bowling Warmond of in Sassenheim bij Partycentre de Oude Tol. Bij deze twee bowlingcentra kan je zelfs LED bowlen. De kleurrijke LED lichten maken het bowlen nog feestelijker en gezelliger. Dat wordt gegarandeerd een geslaagd uitje op de bowlingbaan! Bij zowel Lucky’s Bowling Warmond als Partycentre De Oude Tol is er ook een restaurant waar je de dag gezellig kan afsluiten met de groep onder genot van de lekkerste hapjes en drankjes. Met wie kom jij bowlen in Noordwijkerhout? Boek nu jouw bowlingbaan.

Veel gestelde vragen over Noordwijkerhout

Welke bowlingbaan kan ik vinden in Noordwijkerhout?

Noordwijkerhout in Zuid-Holland heeft één bowlingbaan: All American Bowling

Wat kan ik verwachten van de bowlingbaan in Noordwijkerhout?

De bowlingbaan in Noordwijkerhout, Zuid-Holland, heeft veel te bieden. Als je op zoek bent naar een leuk, sportief uitje, dan ben je op de juiste plek in Noordwijkerhout. Noordwijkerhout heeft mogelijkheden voor iedereen. Op de banen kan je gebruik maken van bumpers. Iedereen kan hier dus genieten van een potje bowlen. Plan nu jouw bezoek aan All American Bowling en geniet van jouw uitje in Noordwijkerhout.

Zijn er bumpers beschikbaar op de bowlingbaan in Noordwijkerhout?

Ja er zijn bumpers beschikbaar op de bowlingbaan in Noordwijkerhout.

Kan ik hyperbowlen in Noordwijkerhout.

Nee je kan niet hyperbowlen in Noordwijkerhout.