De 5 leukste bowlingbanen in Zeeland

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Ben jij op zoek naar de leukste bowlingbaan in Zeeland? Wij hebben 5 leukste bowlingbanen op een rijtje gezet! Bowlen is het ultieme uitje om te doen met je vrienden, familie of collega’s en zowel voor jong als voor oud. Maak je klaar om te gaan bowlen in Zeeland en ontdek welke bowlingbaan het beste bij jou past.

Sportcentrum Westerschouwen

In Burgh-Haamstede vind je Sportcentrum Westerschouwen. Hier kan je komen genieten van een super leuke bowling activiteit! Door de gedecoreerde muren waarbij zon, zee en strand is terug te zien, beleef je echt het Zeelandse gevoel. Daarnaast kan je op deze bowlingbaan gave effecten van de LED-verlichting bewonderen. Kom gezellig een uur bowlen, ga de strijd aan met je vrienden en ontdek wie de meeste kegels kan omgooien. Maak je uitje compleet door vooraf of achteraf te komen eten bij Sportcentrum Westerschouwen.

Hyperbowling Middelburg

Bij Hyperbowling Middelburg is jouw bowling activiteit net een beetje extra speciaal! Op deze bowlingbaan in Middelburg kun je namelijk naast een leuk potje bowlen ook hyperbowlen. Hier speel je op diverse banen en moet je lichtgevende targets en kegels zien te raken. Per baan verandert het niveau en de targets waardoor het een spannend potje blijft. Lukt het jou om de targets en kegels te raken krijg je extra veel punten. Dit betekent dubbel zoveel meer punten en dubbel zoveel meer plezier! Kom jij deze leuke bowlingbaan in Zeeland ontdekken met al jouw vrienden? Kies voor bowlen of hyperbowlen en reserveer nu.

De Bourgondiër

Een andere toffe bowlingbaan vind je in Hulst, namelijk de Bourgondiër. Hier kan je genieten van een potje bowlen en zijn er diverse arrangementen beschikbaar. Kies bijvoorbeeld om te komen bowlen en geniet na afloop van een heerlijk barbecue of steengrill arrangement. Ook voor kinderfeestjes zijn er leuke arrangementen beschikbaar. Nodig al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit voor een onvergetelijk feestje en ontdek wie de beste bowler is. Wil je gebruik maken van bumpers is dit natuurlijk geen probleem. Dit verhoogt de kans dat de kegels worden omgegooid en zorgt ervoor dat je zelfs spares of strikes kan gooien! 

Bowling & Partycentrum de Kruitmolen

Voor nog een leuke bowlingbaan in Middelburg, ga je naar Bowling & Partycentrum de Kruitmolen. Hier is opnieuw niks te gek en van alles mogelijk. Kom je jouw verjaardag vieren of wil je een teamuitje organiseren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Trek je bowlingschoenen aan, kies je bowlingbal uit en maak je klaar voor een fantastisch potje bowlen. Wist je dat er verschillende bowlingballen zijn? Lees hier meer over welke bowlingbal perfect bij jou past!

Bowling en Eeterij de Thoolse brug

Ben je klaar voor een uitdagend potje bowlen in Zeeland met je vrienden, of ga je liever de competitie aan bij een vereniging? Dan is Bowling en Eeterij de Thoolse brug een geschikte locatie voor jou! Bij deze bowlingbaan in Tholen is er ook van alles mogelijk. Zo kan je hier diverse uitjes organiseren zoals kinderfeestjes, familiefeesten en bedrijfsfeesten. Ook kan je gebruik maken van de bumpers en zorg je er zo voor dat je de meeste punten scoort. Na een wedstrijdje bowlen, is er ook de mogelijkheid om lekker te komen eten in het restaurant. Trek snel je bowlingschoenen aan en ontdek wie er uit jouw groep de beste bowler is!

Bowlingcentrum Toversluis

In Sluis kan je komen bowlen bij Bowlingcentrum Toversluis. Hier maakt het niet uit of je jong of oud bent, een beginner of een professional, iedereen kan hier terecht voor een potje bowlen! Voor de kinderen en beginners zijn er namelijk bumpers beschikbaar. Deze hekjes helpen jou met het omgooien van alle kegels! Zin om na het bowlen nog even rustig te zitten en een hapje te eten? Dit is uiteraard ook mogelijk in het restaurant. Nodig snel al jouw vrienden uit en ga samen de competitie aan!

Valerie

Valerie

Recent Posts

Bowling deals

Zero55 Apeldoorn
Apeldoorn, Gelderland