De 5 leukste bowlingbanen van Brabant

Lot66 Breda

Dit is de bowlingbaan in Brabant waar je moet zijn voor een toffe middag of avond uit! Lot66 Breda bevat alles wat jij nodig hebt voor de perfecte bowling activiteit. Ben jij een beginner of juist een professional? Geen probleem, want iedereen is hier welkom! Om het voor de beginners ook mogelijk te maken om een strike te gooien, zijn er bumpers aanwezig. Deze bumpers zorgen ervoor dat de bal niet in de goot terecht komt. Het is bij deze leuke bowlingbaan in Brabant niet alleen leuk om jouw kinderfeestje of vrijgezellenfeestje te vieren, maar ook kan je hier een hapje eten na een bloedstollende spannende bowling competitie tussen jou en jouw vrienden, familie of collega’s. Heb je toch verloren? Dan kan je altijd nog deze smoesjes gebruiken. 

Flying Bowling

Woon jij dicht bij of in Veldhoven en ben je op zoek naar een leuke bowlingbaan in Brabant? Dan ben je bij Flying Bowling op het juiste adres! Hier is iedereen altijd welkom, of je nu jong, oud, professional of beginner bent. Ook is Flying Bowling de perfecte plek om jouw kinderfeestje te vieren. Nodig jouw vrienden en vriendinnen snel uit en ervaar een kinderfeestje om niet snel te vergeten.

Bowling Roosendaal

Ben jij op zoek naar een leuke bowlingbaan in Brabant en woon je in of om Roosendaal? Dan moet je bij Bowling Roosendaal zijn! Bij deze bowlingbaan in Brabant zijn er naast bumpers en de mogelijkheden voor het vieren van kinderfeestjes, ook de mogelijkheid om na het bowlen een hapje te eten. Bowling Roosendaal heeft namelijk een restaurant waar jullie uit kunnen puffen na een spannende bowling wedstrijd. Tijdens het eten kan jij dan gelijk al jouw kennis over bowlen delen, zoals de geschiedenis van het bowlen

Bowling- en Partycentrum de Maaspoort

Dit is de bowlingbaan waar je moet zijn voor een leuke bowlingbaan in ‘s-Hertogenbosch. Bowling- en Partycentrum de Maaspoort bevat niet alleen bumpers en een restaurant, maar hier kan je ook LED bowlen! Met deze gave LED lampen wordt het bowlen alleen maar leuker.

De Voltage – Indoor Entertainment

Last but not least is daar bowlingbaan De Voltage – Indoor Entertainment! Deze bowlingbaan in het altijd leuke Tilburg, is niet te missen in het rijtje van de leukste bowlingbanen in Brabant omdat je hier altijd een leuke bowling middag of avond beleefd! Ben jij degene die de meeste strikes gooit? Maak nu snel je reservering bij een van deze leuke kartbanen in Brabant en kom er achter wie de bowling kampioen is!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou