De 5 leukste bowlingbanen van Drenthe

Asser Bowling Centrum

Kom samen met jouw vrienden, familie of collega’s bowlen bij Asser Bowling Centrum in Assen. Op deze leuke bowlingbaan in Drenthe geniet je van een intensief wedstrijdje bowlen. Zo kan je hier terecht voor verschillende feesten of partijen. Denk hierbij aan kinderfeestjes, familiefeesten, team-uitjes maar ook voor bruiloften. Daarnaast zijn er nog vele diverse arrangementen beschikbaar om het bowlen te combineren met een hapje eten. Uiteraard kan je ook tijdens het bowlen genieten van een hapje en een drankje. Voor de kleintjes zijn er ook nog bumpers beschikbaar. Deze bumpers helpen om meer kegels om te gooien. Zo blijft bowlen leuk voor iedereen!

Pinz Meppel

Ben jij er klaar voor om jouw bowling skills naar een hoger niveau te brengen? Pinz in Meppel biedt speciale avonden uit voor competitief bowlen. Zo kan jij tegen andere professionele spelers bowlen. Liever gewoon met je vrienden bowlen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Op deze fantastische bowlingbaan in Drenthe zijn er talloze mogelijkheden voor een fantastisch uitje. Zo kan je komen discobowlen op zaterdagavonden en geniet je van een avond vol met plezier en muziek. Wil je hier een arrangement voor jouw kinderfeestje, bedrijfsfeest of een teamuitje? Dan is dit ook allemaal mogelijk. Ontdek snel welk arrangement het beste bij jou past en maak je klaar voor het ultieme uitje.

Bowl & Fun Emmen

Maak je klaar voor het ultieme uitje bowlen bij Bowl & Fun in Emmen. Op deze bowlingbaan in Drenthe kun je terecht voor de leukste partijen en feestjes! Zo is het de perfecte locatie voor jouw kinderfeestje. De banen maken automatisch gebruik van de bumpers bij elke individuele speler. Zo komt de bumper alleen omhoog bij hen die de hekjes willen gebruiken. Zo houden we het bowlen nog spannend voor degene die geen bumpers meer nodig hebben! Wist je dat bowlen het perfecte kinderfeestje is? Lees er hier meer over. 

Pand17

In Assen ben je op de juiste plek voor bowlen bij Pand17. Bereid je voor op een competitieve wedstrijd met jouw vrienden en ontdek wie de beste bowler in Drenthe is! Maak gebruik van één van de tien bowlingbanen en geniet tijdens het bowlen van een hapje en een drankje. Op zoek naar een goede locatie voor een bedrijfsfeest? Ook dan ben je hier bij het juiste adres. Bekijk de mogelijkheden en diverse arrangementen en ontdek welke het beste bij jou past. Of kom discobowlen met jouw kinderfeestje en geniet van een onvergetelijke middag vol met plezier. Kortom, er is van alles mogelijk op deze bowlingbaan in Drenthe.

De Waterburcht

Op deze toffe bowlingbaan in Eelde heb je gegarandeerd een top dagje uit. Bij De Waterburcht kan je namelijk genieten van het geweldige LED bowlen! Maak je bowling activiteit nog specialer en geniet van de lichtgevende banen, ballen en kegels. Ook kan er gebruik gemaakt worden van bumpers. Met bumpers heb je nog meer kans om strikes te gooien, aangezien de bal niet van de baan kan gaan. Ben jij er al klaar voor om tegen je vrienden te strijden? Start met het plannen van jouw uitje op deze bowlingbaan in Drenthe en ervaar de leukste tijden samen met jouw vrienden.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou