De 5 leukste bowlingbanen van Friesland

Bowling Hoorn

Als eerste vind je in Friesland de superleuke bowlingbaan Bowling Hoorn. Deze bowlingbaan heeft een super toffe locatie en is geschikt voor ieder soort uitje. Mocht je een verjaardag, kinderfeest of vrijgezellenfeest willen organiseren, ben je bij deze leuke bowlingbaan in Friesland aan het juiste adres! Na afloop kun je hier ook een drankje of snack bestellen en samen napraten over wie de beste strikes gooide.

Bowlingbaan de Stolp

Deze bowlingbaan is de ideale plek voor het houden van een competitief potje bowlen. Bowlingbaan de Stolp heeft meerdere banen, dus er is genoeg ruimte voor jou en je teamgenoten. Trek je bowlingschoenen aan en versla de competitie! Altijd al willen weten waarom je eigenlijk bowlingschoenen draagt? Lees hier waarom je niet met je sneakers de baan op mag. Ook handig om te weten, bowlingbaan de Stolp heeft een restaurant waar jij bitterballen en je favoriete drankje kunt bestellen.

Grand Café Bowling De Kaden

Deze leuke bowlingbaan in Friesland is een super goede optie voor het vieren van jouw kinderfeest of verjaardag. Bij Grand Café Bowling De Kaden kun je vragen om bumpers zodat zelfs de minst ervaren bowlers strikes en spares kunnen gooien. Daarnaast heeft deze bowlingbaan een restaurant waar jij en je vrienden de heerlijkste gerechten kunnen bestellen. Kortom, de ideale plek voor jouw volgende bowling activiteit. 

Fit & Fun Plaza Wolvega

Mocht je nog steeds geen favoriete bowlingbaan gekozen hebben, is deze misschien wel de beste optie voor jou. Bij Fit & Fun Plaza Wolvega is je volgende bowling activiteit gegarandeerd een succes! Bij deze bowlingbaan kun je gaan LED bowlen. Tijdens LED bowlen wordt de bowlingbaan verlicht en zijn er allerlei leuke figuurtjes op de baan te zien. Dit maakt jouw bowling activiteit nog leuker dan het al is! Daarnaast heeft deze bowlingbaan ook bumpers en een restaurant waar je eten en drinken kunt bestellen. Wat wil je nog meer? 

Bowling en Partycentrum Medemblik

Last but not least, deze super leuke bowlingbaan in Friesland is ook zeker het bezoeken waard! Bowling en Partycentrum Medemblik is een toffe bowling locatie in Zeldenrust en is een geschikte locatie voor het vieren van een kinderfeestje of vrijgezellenfeest. Deze bowlingbaan heeft een restaurant en mocht je wat minder ervaren zijn, kun je hier ook om bumpers vragen. Deze bowlingbaan staat bekend om zijn goede service en is zeker het proberen waard!

Deze bowlingbanen zijn een aantal geschikte bowlingbanen voor jouw volgende uitje, maar er zijn er nog een hele hoop meer die je uit kunt proberen! Welke bowlingbaan wordt jouw volgende uitje?

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou