De 5 leukste bowlingbanen van Gelderland

Er zijn veel waanzinnige bowlingbanen in Gelderland voor jouw volgende activiteit. Ontdek de 5 leukste bowlingbanen van Gelderland. Bowlen is een geschikte activiteit voor jong en oud en is voor veel uitjes een perfecte activiteit. Bezoek een van deze bowlingbanen voor een fantastisch uitje.

Ontdek de leukste bowlingbanen van Gelderland

Planet Awesome Nijmegen

Of je nu zin hebt in een gezellig uitje met vrienden of een bedrijfsfeest organiseert, het is allemaal mogelijk bij Planet Awesome in Nijmegen! Met twaalf bowlingbanen beschikbaar, is er altijd plek voor jou om te komen spelen. Kom er achter wie de beste bowler is en de meeste spares en strikes gooit. Zal jij de hoogste score halen?

Dit kan ook met behulp van bumpers. Op deze manier weet je zeker dat de bowlingbal niet van de baan gaat. Geniet van een heerlijk drankje en hapje tijdens de wedstrijd of kies ervoor om na afloop in het restaurant te eten. Weet jij al met wie je binnenkort een wedstrijd gaat bowlen?

De Griethse Poort

Op zoek naar een te gekke bowlingbaan in Gelderland? Bezoek de Griethse Poort in Zevenaar. Kom een spannend potje LED bowlen en ontdek of jij de rest van de competitie kan verslaan! Je kan hier komen bowlen zowel met je vrienden als met grotere groepen. Wil jij je kinderfeestje organiseren? Dan is dit dé perfecte plek. Maak gebruik van de bumpers en score de hoogste punten door alle kegels om te gooien.

Na afloop van jouw bowling feestje kan je komen genieten van het heerlijke eten en drinken in het restaurant. Mocht je op zoek zijn naar een bowlingvereniging, ook dan ben je bij deze bowlingbaan op de juiste plek.

ZERO55 Apeldoorn

Maak je klaar voor jouw volgende bowling activiteit en bezoek ZERO55 in Apeldoorn. Bij deze bowlingbaan heb je gegarandeerd het geslaagde uitje. Op de zes bowlingbanen zijn mooie visuele effecten te zien, waarbij er op twee banen zelfs unieke projecties te zien zijn. Met deze geweldige projecties lijkt het bijvoorbeeld net alsof jouw bal door het water rolt! Een super unieke ervaring dus.

Ook voor kinderfeestjes ben je hier op het juiste adres. Door de bumpers en hellingbanen is het ook voor de kinderen een onvergetelijke ervaring. Daarnaast zijn er ook voor de studenten leuke kortingen beschikbaar. Ontdek het ultieme uitje en bezoek deze leuke bowlingbaan in Gelderland.

De leukste bowlingbanen van Gelderland: ZERO55

De Hezebrink

Een andere toffe bowlingbaan in Gelderland is De Hezebrink in Emst. In een unieke ruimte met hele toffe gedecoreerde bowlingbanen lijkt het net of je in een duikboot bent! Huur je een bowlingbaan of kies je voor een arrangement? Er zijn talloze mogelijkheden beschikbaar bij deze leuke bowlingbaan in Gelderland.

Ga jij de competitie aan met je vrienden? Ontdek wie de meeste scores behaalt en zich de kampioen kan noemen. Wil je weten hoe jij de meeste punten krijgt? Lees hier alles over de puntentelling bij bowlen.

Bowling Harderwijk

Ook in Harderwijk ben je bij het juiste adres voor een onvergetelijk uitje. Bezoek Bowling Harderwijk en geniet op één van de 12 bowlingbanen, met LED-verlichting, met een spannende wedstrijd bowlen. Wil jij een bedrijfsfeest organiseren, een vrijgezellenfeest of wellicht een kinderfeest? Dan heeft ook deze bowlingbaan vele mogelijkheden voor jou.

Uiteraard kan je ook komen bowlen met een groep vrienden en zijn er vele arrangementen beschikbaar. Zo kan je genieten van een heerlijk hapje eten en drinken na afloop van jouw bowling activiteit. Weet jij al met wie je gaat bowlen? Ontdek deze leuke bowlingbaan in Gelderland snel met al jouw vrienden.

Boek tickets voor de leukste bowlingbanen van Gelderland

Dit zijn onze favoriete bowlingbanen in Gelderland. Elke baan is uniek en heeft een fantastisch aanbod van arrangementen. Zo is er altijd iets passends bij jouw wensen en behoeften! Ben jij al klaar voor jouw volgende bezoek?

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou