De 5 leukste bowlingbanen van Groningen

Kartracing & Bowling Groningen

De eerste leuke bowlingbaan in Groningen, is Kartracing & Bowling Groningen. Deze toffe bowlingbaan is geschikt voor iedere leeftijd en is een perfecte locatie voor het vieren van kinderfeesten. Bij deze bowlingbaan kun je om bumpers vragen. Deze helpen jou bij het gooien van je volgende strike en zorgen ervoor dat jouw bowlingbal niet in de goot beland. Op deze manier is bowlen leuk voor iedereen, hoe ervaren je ook bent! Daarnaast is deze locatie super mooi ingericht en heeft een heerlijk restaurant. Kortom, een goede optie dus!

Bowling/Partycentrum Groningen

Deze super leuke bowlingbaan in Groningen, staat bekend om zijn goede service en gastvrijheid. Bowling/Partycentrum Groningen is een mooie bowlingbaan in Gedempte Kattendiep en is ideaal voor het vieren van vrijgezellenfeestjes of het organiseren van bedrijfsuitjes. Bowlen is een ideale activiteit om een samen met je collega’s wat stoom af te blazen en deze bowlingbaan is daar zeker een goede plek voor. 

Sportcentrum Leek

Sportcentrum Leek is een ideale bowlingbaan voor het organiseren van groepsactiviteiten en uitjes. De bowlingbaan heeft meerdere bowlingbanen, dus er is genoeg plek voor jou en je vrienden of collega’s. Daarnaast zijn er ook bij deze bowlingbaan bumpers aanwezig en kun je tijdens of na je potje wat te drinken bestellen. Lukt het jou om een ‘perfect game’ te behalen bij deze bowlingbaan? Lees hier hoe je de meeste punten kunt behalen op de bowlingbaan.

KIRI Bowling Leisure Center

In Groningen vind je ook deze super leuke bowlingbaan KIRI Bowling Leisure Center. Deze bowlingbaan in Hoogeveen is super geschikt voor het vieren van kinderfeestjes en andere evenementen. Ook kun je hier gaan LED bowlen wat bowlen extra leuk maakt. Daarnaast heeft deze bowlingbaan en heerlijk restaurant en bumpers voor degene die een klein beetje hulp nodig hebben. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een perfect bowling uitje vind je bij KIRI Bowling Leisure Center!

De Veenpoort

And last but not least, bowlingbaan de Veenpoort. Deze super leuke bowlingbaan is ideaal voor jong en oud en het is hier ook mogelijk om te gaan LED bowlen! LED bowlen geeft jouw volgende bowling avontuur net dat extraatje en maakt het nog leuker dan het al is. LED bowlen is een geliefde activiteit voor kinderfeestjes en dit begrijpen wij wel. Lees hier waarom bowlen nog meer een toffe activiteit is voor het vieren van kinderfeestjes en wie weet zien we je bij bowlingbaan de Veenpoort.

Deze bowlingbanen in Groningen zijn onze persoonlijke favorieten maar er zijn er nog een hele hoop meer! Kies snel je favoriete bowlingbaan uit en daag je vrienden uit voor een spannend spel bowlen in Groningen! Weet jij de meeste strikes te gooien?

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou