De 5 leukste bowlingbanen van Limburg

Bowling Maastricht

Wil jij bowlen in Maastricht? Dan ben je bij Bowling Maastricht helemaal op de juiste plek voor een avond vol plezier bijeen van de leukste bowlingbanen van Limburg. Niet alleen voor de profs is deze plek geschikt, ook beginners zijn hier van harte welkom. Er zijn namelijk bumpers die het bowlen een stuk eenvoudiger maken. Deze bumpers worden in de goten geplaatst waardoor de bowlingbal niet in de goot terecht kan komenen jij makkelijker een spare of een strike kan gooien.

Bowling en Partycentrum Stardust

Nog een van de leukste bowlingbanen van Limburg vind je in Sittard, bowlingbaan Bowling en Partycentrum Stardust. Deze bowlingbaan is een van de leukste bowlingbanen van Limburg, omdat hij geschikt is voor elke activiteit. Denk hierbij aan een kinderfeestje of vrijgezellenfeest! Nodig jouw vrienden en vriendinnen uit voor een middag of avond bowlen en kom er achter wie de meeste strikes kan gooien.

Euro Indoorkarting & Bowling Swalmen

In Swalmen vind je de bowlingbaan Euro Indoorkarting & Bowling Swalmen, hier ben jij van harte welkom om te komen bowlen. Stroop die mauwen maar op en laat zien dat jij de meeste strikes kan gooien! Na het bowlen is er de mogelijkheid om iets te drinken en te eten in het restaurant. Hier kunnen jullie bijkomen en de mooie worpen nabespreken.

Bowlingcentrum Bowling Taurus Tropical

Wil jij graag bowlen rond Venlo? Dan moet je bij Bowlingcentrum Bowling Taurus Tropical in Velden zijn! Deze bowlingbaan staat bekend om zijn gastvrijheid en zijn grote aanbod aan bowlingbanen. Nodig jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een middag of avond bowlen op een van de leukste bowlingbanen in Limburg. Trek snel je bowlingschoenen aan en start de competitie! Heb jij je altijd al afgevraagd waarom je speciale bowlingschoenen aan moet? Het antwoord lees je hier.

Bowling Venray

Tussen Venlo en Helmond ligt het pittoreske plaatsje Oostrum. Hier vind je de superleuke bowlingbaan Bowling Venray. Deze bowlingbaan staat in dit rijtje, omdat je hier naast bumpers en kinderfeestjes ook kan genieten van wat het restaurant te bieden heeft. Neem plaats in hun restaurant na jouw bowlingwedstrijd en bestel je favoriete snack of drankje. Jong en oud, beginner of professional, iedereen is hier welkom om een strike proberen te gooien! 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou