De 5 leukste bowlingbanen van Noord-Holland

Claus Bowling

In Hoofddorp ben je aan het juiste adres voor een ultiem uitje bij Claus Bowling. Op deze toffe bowlingbaan in Noord-Holland, volledig in de stijl van de 50’s, kun je komen genieten van een wedstrijd bowlen. Kom jij met je vrienden, familie of collega’s? Het is allemaal mogelijk hier met de diverse arrangementen die beschikbaar zijn. Trek je bowlingschoenen aan en maak je klaar voor de competitie. Zo kan je kiezen om te komen bowlen of kies ervoor om te hyperbowlen. Met de speciale effecten die hierbij komen kijken ervaar jij een unieke beleving. Na afloop van het bowlen kan je er voor kiezen om te dineren in het 50’s restaurant. Kortom, dit wordt een uitje die je niet snel zal vergeten!

Bison Bowling Haarlem

Leef je uit op één van de bowlingbanen bij Bison Bowling in Haarlem. Dit is de perfecte locatie voor jouw kinderfeestje. Je kan gebruik maken van het automatische bumpersysteem waardoor iedereen meer kans maakt om alle kegels om te gooien. Zo wordt het een onvergetelijk feestje! Daarnaast zijn er nog talloze andere arrangementen beschikbaar. Kom bijvoorbeeld vrijdag- of zaterdagavond discobowlen en swing mee met de leukste muziek. Ook voor degene die op zoek zijn naar een competitie piek is dit de juiste bowlingbaan.

Bowling & Party Centrum Heiloo

Bereid je voor op het ultieme bowling uitje en bezoek Bowling & Party Centrum in Heiloo. Bij deze bowlingbaan in Noord-Holland moet je zijn voor je volgende bowling activiteit. Zo kan je hier komen bowlen met vrienden of kan je kiezen om te komen discobowlen. Kinderfeestjes kunnen ook georganiseerd worden hier. De kinderen kunnen gebruik maken van de bumpers om zo nog meer kegels om te gooien. Door de bumpers blijft de bal ook op de bowlingbaan en maakt het zo het potje voor de kinderen nog leuker! Wist jij dat bowlen het perfecte kinderfeestje is? Lees er hier meer over in onze blog. 

Bowlingcentrum Purmerend

Kom genieten met een wedstrijd bowlen op één van de tien bowlingbanen bij Bowlingcentrum Purmerend. Met de diverse arrangementen die beschikbaar zijn, is er altijd eentje die bij jou past. Wat dacht je bijvoorbeeld van een high tea? Zo geniet je van jouw bowling activiteit met vrienden en kan je na afloop gezellig gebruik maken van de high tea faciliteiten. Liever gewoon genieten van hapjes tijdens het bowlen? Dan is dit uiteraard geen probleem. Ook voor groepen en bedrijfsfeestjes is dit de perfecte locatie. Ontdek nu welk arrangement het beste bij jou past.

Happydays Noord-Holland

Een andere fantastische bowlingbaan in Noord-Holland is Happydays. Hier in Grootebroek kun je bowlen op één van de 12 beschikbare bowlingbanen. Dit is de perfecte locatie voor jouw ideale kinderfeestje. Speciaal voor kinderen zijn er bumpers beschikbaar. Zo blijft de bal op de bowlingbaan en zal er meer kans zijn om alle kegels om te gooien. Ook zijn er vele arrangementen beschikbaar om na het bowlen te kunnen in het restaurant. Zo kan je er voor kiezen om even lekker bij te komen, onder het genot van een maaltijd en een drankje. De perfecte afsluiting van het perfecte uitje!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou