De 5 leukste bowlingbanen van Overijssel

Kartplaza Actionworld

Bowlen is leuk, sportief en geweldig om te doen bij Kartplaza Actionworld! Hier in Nijverdal geniet je van de fantastische LED-verlichting tijdens jouw bowlen activiteit en nog veel leuker, alles is in Mexicaanse sferen. Ga de competitie aan met je vrienden op één van deze tien banen en ontdek wie de beste bowler is. Ook heb je de mogelijkheid op vrijdag- en zaterdagavond te bowlen tijdens de speciale Magic MTV bowlen, waarbij er vijf grote schermen te zien zijn met de leukste videoclips. Met de speciale lichten en geweldige muziek heb je gegarandeerd een fantastische avond op de bowlingbaan in Overijssel.

Bowlen en Zo

Ontdek één van de leukste bowlingbanen in Overijssel en breng een bezoekje aan Bowlen en Zo in Zwolle! Op deze bowlingbaan maken ze gebruik van LED-verlichting terwijl je geniet van een intense wedstrijd met jouw vrienden. Ontdek wie de beste bowler is en maak je klaar voor een fantastisch uitje. Ben je geen professionele bowler? Geen probleem. Je kan gebruik maken van de bumpers om er zo voor te zorgen dat de bal op de baan blijft. Ook ideaal voor kinderfeestjes dus! Bekijk welk arrangement het beste bij jou past en maak je klaar voor een onvergetelijk uitje.

Bowling Steenwijk

Een andere favoriet is Bowling Steenwijk. Deze leuke bowlingbaan in Overijssel, Steenwijk, staat bekend om de gastvrijheid en de vele mogelijkheden en arrangementen die ze hebben. Dit is dan ook de ideale locatie voor al jouw feestjes en partijen. Denk hierbij aan kinderfeestjes, bedrijfsfeesten of zelfs familiefeesten. Niks is onmogelijk! Er is zelfs plek voor 250 man in totaal. Perfect dus voor al jouw feestjes. Uiteraard zijn er ook talloze mogelijkheden voor als je met een groep vrienden wilt komen bowlen. Maak je klaar voor een wedstrijd bowlen op één van de tien banen en geniet van een hapje en drankje erbij. Onze tip: ga discobowlen op vrijdagavond. Altijd een succes!

De Bowlingboerderij

Trek je bowlingschoenen aan en maak je klaar voor een onvergetelijk uitje bowlen bij De Bowlingboerderij. Kom samen met je vrienden, familie of collega’s bowlen en geniet tijdens het uitje van een hapje en een drankje. Liever even na de wedstrijd zitten? Kom naar de “Twentse Toafel” en geniet van een warm en/of koud buffet. Maak je klaar voor de competitie en ga de strijd aan op een van de zes banen.. Op deze leuke bowlingbaan in Overijssel, Nijverdal, kom je in ieder geval niks te kort. Voor degene die iets minder goed zijn in bowlen, kan er gebruik gemaakt worden van bumpers. Deze helpen jou om de bal op de baan te houden en verhogen jouw kans om punten te scoren! Toch nog verloren? Lees hier de meest gebruikte smoesjes die men gebruikt als ze verliezen met bowlen.

Starballs Bowling Enschede

In Enschede kan je terecht bij Starballs Bowling. Met acht bowlingbanen is er altijd plek genoeg voor jou en je vrienden om deze leuke sport te beoefenen. Ben jij er klaar voor om strikes te gooien? Kies je bowlingbal uit en maak indruk op jouw vrienden met jouw bowling talent. Voor jouw diverse evenementen kan je ook terecht bij deze bowlingbaan in Overijssel. Zo biedt de bowlingbaan ook vele arrangementen aan. Ontdek nu welke bij jou past en maak je reservering snel. 

Dit zijn onze favoriete banen in Overijssel. Elke bowlingbaan is uniek en heeft fantastische arrangementen beschikbaar om jouw uitje onvergetelijk te maken. Weet jij al op welke bowlingbanen jij gaat bowlen?

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou