De 5 leukste bowlingbanen van Utrecht

Bowling De Korf

In Leusden vind je Bowling De Korf. Hier ben jij van harte welkom met jouw gezelschap. Niet alleen voor een uitje of personeelsfeestje ben je hier op de goede plek, er is nog veel meer mogelijk bij Bowling De Korf! Je bent ook van harte welkom om hier jouw kinderfeestje of vrijgezellenfeestje te vieren. Er zijn verschillende deals die jouw bowling activiteit in Leusden perfect maken! Ben jij beginner? Geen zorgen. Bij Bowling De Korf is het mogelijk om bumpers op de bowlingbaan te plaatsen, zodat de bowlingbal niet gelijk in de goot terecht komt. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om een strike te gooien op een van de leukste bowlingbanen van Utrecht!

Twizst

Tussen Amersfoort en Hilversum vind je Bunschoten-Spakenburg. Woon je hier in de buurt en wil je graag bowlen? Dan ben je op de goede plek bij Twizts! Twizst is ook een van de leukste bowlingbanen van Utrecht en een perfecte bowlingbaan voor iedereen die graag een keertje een strike wil proberen te gooien. Ook voor kinderfeestjes ben je hier aan het juiste adres. 

Olround Veenendaal

Als je wilt bowlen in Veenendaal dan moet je bij Olround Veenendaal zijn. Deze bowlingbaan is niet alleen geschikt voor kinderfeestjes en heeft bumpers, maar heeft net zoals de andere bowlingbanen ook een top restaurant! Als jij dus na het bowlen toe bent aan een hapje en een drankje kan dat hier bij een van de leukste bowlingbanen van Utrecht.

Bison Bowling Utrecht

Nog een van de leukste bowlingbanen van Utrecht is Bison Bowling Utrecht. Deze bowlingbaan ligt midden in het centrum dus dat is makkelijk te bereiken. Naast het hebben van  bumpers, een restaurant, kun je hier ook jouw kinderfeestje of vrijgezellenfeestje hier te vieren en kun je hier LED bowlen! Om ervoor te zorgen dat jij gaat winnen moet je natuurlijk zoveel mogelijk kegels omgooien. Hier vind je alles over de puntentelling.

Franky’s Nieuwegein

Last but not least, is een van de leukste bowlingbanen van Utrecht, Franky’s Nieuwegein! Deze bowlingbaan in de provincie Utrecht is perfect voor jong en oud, beginners en profs. Er zijn bumpers aanwezig voor de beginners, dus voor iedereen is het mogelijk om een strike te gooien! Dat is nog niet alles, want hier kan je ook disco bowlen! 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou