De 5 leukste bowlingbanen van Zuid-Holland

Op de leukste bowlingbanen van Zuid-Holland beleef je onvergetelijke dagjes uit. Er zijn veel verschillende bowlingbanen in deze provincie te vinden. Ontdek nu de 5 leukste bowlingbanen van Zuid-Holland.

Ontdek de leukste bowlingbanen van Zuid-Holland

The City

Als je op zoek bent naar de leukste bowlingbanen van Zuid-Holland, dan moet je zeker The City bezoeken. Deze bowlingbaan in Zuid-Holland, ‘s-Gravenzande is namelijk in een metrotunnel gebouwd. Door de mooie gedetailleerde aspecten, en zelfs een station, beleef je zeker een unieke ervaring tijdens het bowlen.

Naast dat je hier leuk kan bowlen, kun je ook er voor kiezen om te gaan hyperbowlen. Door de diverse animaties op de baan, die reageren op jouw acties, wordt de hele bowling ervaring nog spectaculairder. Lukt het niet jouw bowling bal op de baan te houden is dit natuurlijk ook geen probleem. Deze bowlingbaan heeft bumpers die er voor zorgen dat jouw bal op de baan blijft en jou helpt meer kegels om te gooien.

A15 Bowling

In Gorinchem vind je A15 Bowling. Deze bowlingbaan in Zuid-Holland is de perfecte locatie voor jouw uitje. Of je nu een verjaardagsfeest, familiefeest of bedrijfsuitje organiseert, het is allemaal mogelijk op deze bowlingbaan. Door de vele arrangementen die aangeboden worden is er altijd een goede optie voor jou beschikbaar.

Naast de vele mogelijkheden voor feestjes en partijen kun je hier natuurlijk ook terecht voor een wedstrijd bowlen met je vrienden. Lees hier wat tips om te winnen. Zin om nog na het bowlen te blijven voor een hapje eten? Dat is ook mogelijk. Hiervoor zijn opnieuw vele mogelijkheden om uit te kiezen. Heb jij al zin in je volgende uitje naar deze bowlingbaan?

All American Bowling

Bij deze bowlingbaan in Noordwijkerhout moet je zeker zijn voor een onvergetelijk uitje! All American Bowling is namelijk de perfecte locatie om te gaan bowlen. Door de blacklight, toffe lichteffecten en swingende muziek op de achtergrond is jouw uitje helemaal compleet.

Ben je van plan te gaan bowlen met een groep en zijn er een aantal personen die bumpers nodig hebben? Dan kan je per persoon de bumpers instellen. Hierdoor komen de bumpers alleen naar boven wanneer zij aan de beurt zijn. Ideaal voor jouw kinderfeestje of bedrijfsfeest. Met de diverse arrangementen die beschikbaar zijn is er altijd wel eentje die goed bij jou past.

Gasterij ‘t Karrewiel

Één van de leukste bowlingbaan in Zuid-Holland vind je in Delft, namelijk Gasterij ‘t Karrewiel. Bij deze toffe bowlingbaan kan je de leukste feestjes en partijen organiseren. De vele mogelijkheden die beschikbaar zijn, zorgen er voor dat er altijd een passend aanbod voor jou is. Voor studenten zijn er ook speciale arrangementen en kortingen beschikbaar.

Wil je gebruik maken van bumpers? Dit is ook mogelijk bij deze bowlingbaan. Naast het bowlen kun je hier uitgebreid genieten in het restaurant van heerlijk eten en drankjes. Doe je bowlingschoenen aan en ga de competitie op de bowlingbaan aan. Weet jij trouwens waarom je speciale bowlingschoenen moet dragen op de baan? Lees het hier

Leukste bowlingbanen in Zuid-Holland: Gasterij 't Karrewiel

Franky’s Leiderdorp

De laatste in het rijtje van de leukste bowlingbanen in Zuid-Holland is Franky’s Leiderdorp. Met 14 bowlingbanen beschikbaar is er altijd plek voor jou en je vrienden bij deze baan! Kom met je vrienden, familie of collega’s en ontdek alles wat deze bowlingbaan in Zuid-Holland jou te bieden heeft. Bowlen is namelijk perfect voor elk feestje of partijtje, en voor jong of oud.

Het maakt ook niet uit of je een professioneel bent met bowlen, met de bumpers zorg je er voor dat de bowlingbal op de baan blijft. Bowlen is daarom ook super leuk om met kinderen te doen. Sluit je bowling activiteit af met een heerlijke maaltijd in het restaurant. Het wordt gegarandeerd een geslaagd uitje!

Boek tickets voor de leukste bowlingbanen in Zuid-Holland

Dit zijn de leukste bowlingbanen in Zuid-Holland. Door de vele mogelijke opties is er altijd een baan die perfect bij jou past. Ben jij er klaar voor om snel een bowlingbaan in Zuid-Holland te gaan bezoeken?

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou