De leukste bowlingbanen van Flevoland

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Ben je op zoek naar een toffe bowlingbaan in Flevoland maar heb je geen idee welke nou geschikt is? Wij hebben de leukste bowlingbanen van Flevoland voor je op een rijtje gezet! Lees hier welke 4 bowlingbanen in Flevoland zeker het proberen waard zijn!

Flevoland heeft veel toffe bowlingbanen voor jouw volgende activiteit. Bowlen is een geschikte activiteit voor jong en oud en is voor veel uitjes een perfecte activiteit. Deze bowlingbanen zijn zeker het proberen waard.

Bowlingcentrum Lelystad

In de hoofdstad van Flevoland vind je Bowlingcentrum Lelystad. Deze bowlingbaan is geschikt voor allerlei soorten feestjes, van kinderfeestjes tot vrijgezellenfeestjes. Bij Bowlingcentrum Lelystad worden jouw feestjes namelijk compleet gearrangeerd zodat jij je alleen maar zorgen hoeft te maken over het aantal strikes dat je gooit. Daarnaast kun je op deze leuke bowlingbaan in Flevoland ook LED Bowlen. Dit geeft jouw bowling activiteit net dat extraatje en maakt jouw uitje net wat spectaculairder.

Bowling Almere

In Almere is bowlingcentrum Bowling Almere te vinden. Deze leuke bowlingbaan in Flevoland staat bekend om zijn unieke banen en zijn mooie inrichting. De bowlingbaan is prachtig gedecoreerd en het moment dat je binnenstapt, wil je meteen al beginnen met bowlen. Daarnaast is deze bowlingbaan erg geschikt voor jong en oud en zijn er bumpers aanwezig. Deze bumpers zullen jou helpen bij het gooien van de volgende strike en zorgen ervoor dat de bal niet in de goot beland. Deze bowlingbaan is zeker het bezoeken waard!

Bowlingbaan De DucDalf

Op zoek naar de leukste bowling locatie in Flevoland dat geschikt is voor het organiseren van een bedrijfsuitje? De DucDalf is de perfecte locatie voor jou en je collega’s! Deze bowlingbaan heeft een restaurant waar je uitgebreid kunt zitten met je favoriete drankjes en snacks. Kom zitten in het restaurant van De DucDalf nadat je al je collega’s hebt ingemaakt en praat gezellig na. Deze locatie is daarnaast ook erg geschikt voor het vieren van kinderfeesten dus is kortom een ideale locatie voor jouw volgende activiteit!

Bowlingbaan Flevoparq

In Dronten, Flevoland, vind je bowlingbaan Flevoparq. Deze bowlingbaan is ideaal voor als je een uitje met het gezin of vriendengroep wilt organiseren. Bij Flevoparq is er naast het bowlen ook een restaurant waar je na afloop een drankje of snack kunt bestellen. Er zijn hier genoeg tafels voor jou en je vrienden waaraan jullie de wedstrijd kunnen nabespreken onder het genot van een colaatje of biertje. Daarnaast heeft deze bowlingbaan ook bumpers voor de minder ervaren bowlers. Mocht je in Flevoland gaan bowlen, is deze bowlingbaan zeker het proberen waard!

Deze leukste bowlingbanen in Flevoland zijn onze favoriet en zijn perfect voor jouw volgende uitje! Iedere bowlingbaan heeft zijn eigen unieke banen en restaurants, dus kies snel je favoriet. Nodig je collega’s of vrienden uit en kom bowlen in Flevoland.

lotte

lotte

Recent Posts

Bowling deals

The City
‘s-Gravenzande, Zuid-Holland