De leukste bowlingbanen van Flevoland

Flevoland heeft veel toffe bowlingbanen voor jouw volgende activiteit. Ontdek de leukste bowlingbanen van Flevoland. Bowlen is een geschikte activiteit voor jong en oud en is voor veel uitjes een perfecte activiteit. Deze bowlingbanen zijn zeker het proberen waard.

Ontdek de leukste bowlingbanen van Flevoland

Bowlingcentrum Lelystad

In de hoofdstad van Flevoland vind je Bowlingcentrum Lelystad. Deze bowlingbaan is geschikt voor allerlei soorten feestjes, van kinderfeestjes tot vrijgezellenfeestjes. Bij Bowlingcentrum Lelystad worden jouw feestjes namelijk compleet gearrangeerd zodat jij je alleen maar zorgen hoeft te maken over het aantal strikes dat je gooit.

Daarnaast kun je op deze leuke bowlingbaan in Flevoland ook LED bowlen. Dit geeft jouw bowling activiteit net dat extraatje en maakt jouw uitje nog spectaculairder. Hoe gaaf is dat?

De leukste bowlingbanen van Lelystad: Bowlingcentrum Lelystad

Bowling Almere

In Almere is bowlingcentrum Bowling Almere te vinden. Deze leuke bowlingbaan in Flevoland staat bekend om zijn unieke banen en zijn mooie inrichting. De bowlingbaan is prachtig gedecoreerd en het moment dat je binnenstapt, wil je meteen al beginnen met bowlen.

Daarnaast is deze bowlingbaan erg geschikt voor jong en oud en zijn er bumpers aanwezig. Deze bumpers zullen jou helpen bij het gooien van de volgende strike en zorgen ervoor dat de bal niet in de goot belandt. Deze bowlingbaan is zeker het bezoeken waard.

Bowlingbaan De DucDalf

Op zoek naar de leukste bowling locatie in Flevoland dat geschikt is voor het organiseren van een bedrijfsuitje? De DucDalf is de perfecte locatie voor jou en jouw collega’s. Deze bowlingbaan heeft een restaurant waar je uitgebreid kunt zitten met je favoriete drankjes en snacks.

Kom zitten in het restaurant van De DucDalf nadat je al je collega’s hebt ingemaakt en praat gezellig na. Deze locatie is daarnaast ook erg geschikt voor het vieren van kinderfeesten. Kortom: deze bowlingbaan is de ideale locatie voor jouw volgende activiteit.

Bowlingbaan Flevoparq

In Dronten, Flevoland, vind je bowlingbaan Flevoparq. Deze bowlingbaan is ideaal voor als je een uitje met het gezin of vriendengroep wilt organiseren. Bij Flevoparq is er naast het bowlen ook een restaurant waar je na afloop een drankje of snack kunt bestellen.

Er zijn hier genoeg tafels voor jou en je vrienden waaraan jullie de wedstrijd kunnen nabespreken onder het genot van een colaatje of biertje. Daarnaast heeft deze bowlingbaan ook bumpers voor de minder ervaren bowlers. Mocht je in Flevoland gaan bowlen, is deze bowlingbaan zeker het proberen waard!

Boek tickets voor de leukste bowlingbanen van Flevoland

Deze leukste bowlingbanen in Flevoland zijn onze favoriet en zijn perfect voor jouw volgende uitje! Iedere bowlingbaan heeft zijn eigen unieke banen en restaurants, dus kies snel je favoriet. Nodig je collega’s of vrienden uit en kom bowlen in Flevoland.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou