Discobowlen: wat is het en waar doe je het

Discobowlen is bowlen met gezellige muziek, videoclips en discoverlichting. Geniet van de mooiste licht- en geluidshows terwijl jouw bal over de bowlingbaan rolt. Hier krijg je een echte disco beleving van. Het is eigenlijk bowlen, maar dan zelfs nóg gaver. Ontdek de leukste bowlingbanen waar je kunt discobowlen.

Discobowlen doe je bij

ZERO55 Apeldoorn

Ten eerste is de bowlingbaan ZERO55 Apeldoorn een aanrader. Hier kan je discobowlen op een van de zes fantastische banen. Op deze futuristische bowlingbaan mag je spelen op je eigen schoenen. Het gave aan een bezoekje aan ZERO55 Apeldoorn is dat je je eigen avatar voor het spel mag kiezen.

Daarnaast zijn er zelfs 2 VIP banen met unieke baan projecties en geluidseffecten. Het lijkt wel alsof je bal over een piano rolt. Hoe cool is dat? Eén ding is zeker: een paar uurtjes bij ZERO55 Apeldoorn wordt onvergetelijk.

Discobowlen: bowlen bij ZERO55

Bison Bowling

In Utrecht kan je discobowlen bij Bison Bowling Maarssen. De kleintjes kunnen genieten van een potje discobowlen. Maar dat is nog niet alles: op vrijdag en zaterdagavond kun je swingen en bowlen tijdens het waanzinnige Late Night Magic bowlen.


Dit is eigenlijk bowlen zoals je gewend bent, maar dan nog spectaculairder. Ervaar een waanzinnige avond met partylampen, rookmachines en DJ’s. Of je nou hebt verloren of niet: bowlen was nog nooit zo leuk.

Dok99 Rotterdam

Tenslotte kan je komen discobowlen bij Dok99 Rotterdam. Dit is mogelijk op woensdagmiddag, vrijdag- en zaterdagavond. Gooi strike na strike op een van de twaalf moderne bowlingbanen. Een bezoekje aan deze bowlingbaan wordt nog leuker gemaakt door het allernieuwste scoresysteem.

Dit scoresysteem houdt namelijk niet alleen alle scores bij, maar zorgt daarnaast ook voor extra entertainment. Zo kan je verschillende games spelen tegen elkaar. Ook kan je de uitdaging aangaan met de baan naast je. Een avondje bij Dok99 Rotterdam is competitief én feestelijk.

Kom discobowlen voor een fantastisch uitje

Kortom, tijdens discobowlen geniet je van muziek, sfeervolle lichteffecten en natuurlijk extra veel gezelligheid. Dit is niet alleen geweldig voor kinderen, maar stiekem ook voor jezelf. Met deze activiteit beleef jij zeker een geslaagd uitje.

Er zijn nog veel andere bowlingbanen in Nederland waar je kunt discobowlen. Heb jij al zin gekregen om te zingen, dansen en bowlen? Boek dan snel je tickets om te discobowlen!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou