Glow in the dark bowling: wat is het en waar doe je het

Glow in the dark bowling is bowlen in het donker. De bowlingbaan is verlicht met blacklight verlichting. Alles wat fluorescerend of wit is, kleurt door het blauwe licht op. Dit zorgt voor een gave dimensie aan het bowlen. Ontdek nu de leukste bowlingbanen waar je deze activiteit kunt doen.

Glow in the dark bowling doe je hier

Deze manier van bowlen zorgt voor een unieke ervaring. Een paar uurtjes op de bowlingbaan zorgt voor een onvergetelijk uitje. Er zijn veel bowlingbanen in Nederland waar je terecht kan voor glow in the dark bowling.

ZERO55 Apeldoorn

Bij ZERO55 Apeldoorn kan jij strike na strike gooien terwijl jouw bal oplicht op de bowlingbaan. Deze vorm van bowling in Apeldoorn bij ZERO55 Apeldoorn is niet alleen heel leuk, maar ook een waanzinnige ervaring. Trek vooral witte of felle kleuren aan, zo wordt het uitje nog spectaculairder.

HappyDays Noord-Holland

In Grootebroek kan je terecht voor een potje bowling in het donker bij HappyDays. De blacklight- en lasereffecten op de baan creëren een waanzinnig beeld. Jouw strike wordt hierdoor nog specialer. Zelfs als je helaas niet de winnaar van de avond bent heb je hier een gezellige tijd.

Fit & Fun Plaza Wolvega

Ervaar het nieuwe kleurrijke bowling bij Fit & Fun Plaza Wolvega. Kom bowlen terwijl de banen, kegels en bowlingballen licht geven in Wolvega. De foute bowlingschoenen shinen hier nog feller.

Glow in the dark bowling: bowlen bij Fit & Fun Plaza

3 redenen waarom glow in the dark bowlen leuk is

  • Er zijn veel bowlingbanen in Nederland waar je kunt genieten van deze vorm van bowlen
  • Een unieke ervaring door de blacklight verlichting
  • Een gezellig uitje voor elke gelegenheid

Boek tickets voor glow in the dark bowling

Kortom: deze manier van bowling is waanzinnig door de blacklight verlichting. Jouw strikes worden nog gaver wanneer de kegels en ballen oplichten. Dit is een activiteit die je niet wilt missen. Zin gekregen om te komen bowlen? Trommel al jouw vrienden, familie of collega’s op. Boek je tickets voor bowling nu!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou