Bowlen: de perfecte activiteit voor in de herfstvakantie

Bowlen: de perfecte activiteit voor in de herfstvakantie

Ben jij op zoek naar een gezellige activiteit om samen met je vrienden of familie te doen in de vakantie? Ga bowlen in de herfstvakantie! Voor de leukste bowlingbanen van Nederland zit je bij ons aan het goede adres. Wij bieden tickets om te bowlen door heel Nederland. Van The City in ‘s-Gravenzande tot Planet Awesome Nijmegen in Nijmegen, tot aan De Korf in Leusden. Ben je op zoek naar een unieke ervaring? We got you covered! Combineer jouw dagje bowlen in de herfstvakantie met een bezoek aan het restaurant of nog een andere leuke activiteit, zoals lasergamen of karten! Door jouw uitje zelf naar je eigen wensen en behoeften samen te stellen wordt dit sowieso een geslaagde dag. Eén ding is zeker: je hoeft je niet te vervelen in de herfstvakantie met ons!

Word de bowling koning(in) in de herfstvakantie

Gooi strike na strike tijdens deze herfst door alle kegels in één keer om te gooien. Of doe jij het in twee keer en wordt het toch een spare? Als jouw bowling skills nog niet erg on point zijn en de bal bij jou vaker in de goot belandt dan op de baan, no problem! De bowlingbanen beschikken over bumpers die omhoog gezet kunnen worden. Met deze bumpers raakt gegarandeerd iedereen minstens een kegel. Zo is bowlen in de herfstvakantie leuk voor de gevorderde maar ook de beginnende spelers. Wellicht gooi jij ook zelfs een strike!

Bowlingbanen door heel Nederland

Het maakt niet uit of je in Noord-Holland, Groningen of Limburg woont. Wij hebben een breed aanbod aan bowlingbanen door heel Nederland. Zo is er altijd wel een bowlingbaan bij jou in de buurt. Waar wacht je nog op? Trek je foute bowlingschoenen aan, maak je borst nat om je medespelers in te maken en ga bowlen in de herfstvakantie. Vind hier een bowlingbaan bij jou in de buurt!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou