Herfstvakantie? Ga lekker bowlen!

Hij staat weer voor de deur; de herfstvakantie. Eindelijk een weekje vrij. Tijd voor een leuk uitje. Helaas begint het weer wat slechter te worden en zijn de dagen steeds korter. Dit is geen probleem als je gaat bowlen in de herfstvakantie. Bowlen is namelijk Leuk, gezellig en binnen! 

Perfecte activiteit voor in de herfstvakantie

Wil jij gezellig iets doen met je vrienden in de vakantie? Ga bowlen in de herfstvakantie! Bij ons ben je hiervoor aan het goede adres. Bij ons kun je namelijk alle bowlingbanen vinden. Van bowlingbaan The City in s-Gravenzande tot aan Planet Awesome Nijmegen

Bowlen in de herfstvakantie kan meer zijn dan alleen kegels omver gooien. Maak van jou uitje een unieke ervaring door het te combineren met een bezoek aan het restaurant of een andere activiteit. Er is heel veel mogelijk om jouw vakantie bijzonder te maken!

Gooi jij een strike deze Herfstvakantie?

Iedereen is bekend met de eeuwenoude sport bowlen. Gooi jij ook een strike deze herfst door alle 10 de pinnen in één keer om te gooien? Of wordt het bij jou toch een spare door het in twee keer te doen? Of ben jij absoluut geen talent en degene die de bal altijd net buiten de baan gooit? Geen probleem, elke bowlingbaan heeft bumpers die omhoog kunnen. Het is heel knap als je die bal nu nog in de goot krijgt. Met bumpers gooi ook jij een strike als je gaat bowlen in de herfstvakantie. 

Bowlingbanen door heel Nederland

Het maakt niet uit of je in Noord-Holland, Gelderland of Limburg woont. Er is altijd een bowlingbaan in de buurt. Klik hier om een baan bij jou in de buurt te vinden. Trek je bowlingschoenen aan en ga bowlen in de herfstvakantie. 

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment