Kan je nog bowlen tijdens corona?

Veilig bowlen is mogelijk tijdens corona!

Doordat de bowlingbanen genoeg ruimte bieden kan je dus goed 1,5 meter afstand houden tussen jou, jouw tegenstanders en andere groepjes. Ook in alle restaurants wordt er rekening gehouden met de afstand en staan de tafels verder uit elkaar dan voorheen. Ook worden bij sommige bowlingbanen handschoenen uitgedeeld en staan er desinfectiezuilen om je handen te ontsmetten. Kinderen zijn volgens het RIVM uitgesloten van de maatregelen en kinderfeestjes en uitjes met kinderen kunnen dus gewoon op een veilige manier doorgaan. Zo zorgen de bowlingbanen van Nederland dat er veilig kan worden gebowld!

Hygiëne 

Hygiëne is in deze corona tijd erg belangrijk om zo het virus niet verder te verspreiden, daarom wordt er op de bowlingbanen ook goed aandacht aan besteed. Naast de eerder genoemde desinfectie gel wordt er een gezondheidscheck gedaan. Ook worden de schoenen gedesinfecteerd. Op deze manier kan je hygiënisch bowlen. 

Meer kans om te winnen

Elk nadeel heeft z’n voordeel en dat geldt ook tijdens bowlen. Het voordeel is dat je meer kans hebt om te winnen. Om de richtlijnen van het RIVM en de regering aan te houden is het mogelijk om met minder mensen te reserveren uit verschillende huishoudens. Ook in de restaurants bij de bowlingbanen zijn er maximaal 4 personen per reservering toegestaan. Niet getreurd, want met 4 mensen heb jij meer kans om te winnen en kan je vaker jouw bowling kunsten laten zien! 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou