Kinderfeestje? Ga bowlen!

Op zoek naar een leuk en actief kinderfeestje? Dan is bowlen perfect voor jou! Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes probeer jij zoveel mogelijk kegels om te gooien. Lukt het jou om de meeste kegels omver te werpen met jouw bowling skills en wordt jij de kampioen van de dag?

Van Limburg tot Groningen en alles daartussen

Waar je ook woont in Nederland, je kan overal bowlen! In elke provincie zijn er verschillende bowlingbanen te vinden en er is dus altijd eentje die bij jou past. Dat is nog niet alles, want bij elke bowlingbaan is ook een restaurant te vinden. Na het bowlen kunnen jullie dus de scores bespreken tijdens een hapje en een drankje.

Bowlen is leuk voor iedereen!

Is het jouw eerste keer bowlen en wil je heel graag een strike gooien? Geen zorgen, want bij elke bowlingbaan zijn er bumpers aanwezig. Deze bumpers bedekken de twee goten naast de baan zodat de bowlingbal altijd bij de kegels terecht komt. Daarom is bowlen leuk voor iedereen!

Iedereen kan bowlen

Bowlen is voor iedereen leuk en iedereen kan er aan mee doen! Jong of oud, het maakt niks uit. Samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes probeer jij zoveel mogelijk kegels omver te gooien. Je kan alleen de strijd aan gaan of je maakt groepjes. Alles is mogelijk! Dus boek snel jouw bowlingbaan en gooi die kegels omver op jouw kinderfeestje!

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment