Ontdek toffe bowlingbanen in Nederland

Er zijn veel aspecten die de bowlingbanen in Nederland echt gaaf maken. Denk bijvoorbeeld aan hyperbowlen of mooie designs van de banen. Daarnaast is het goed om te weten wat de prijs van het bowlen is. Maar wat maakt een bowlingbaan uniek? Wij zochten het uit voor je!

Leuke extra’s op de bowlingbanen in Nederland

Bowlen heb je vast wel eens eerder gedaan op één van de bowlingbanen in Nederland. Maar ben je ook wel eens wezen discobowlen of hyperbowlen? Beide soorten maken bowlen nog leuker dan dat het al is.

Discobowlen

Discobowlen is iets wat vaker voorkomt bij de bowlingbanen in Nederland. Discobowlen houdt in dat je gaat bowlen terwijl er harde muziek gedraaid wordt en er waanzinnige lichtshows te zien zijn. Ga jij strikes gooien terwijl je jouw dance moves showt op de baan?

Hyperbowlen

Hyperbowlen is een modernere manier van bowlen. Niet veel bowlingbanen in Nederland bieden dit nog aan waardoor dit extra uniek is. Maar wat houdt het precies in?

Bij hyperbowlen rol je net zoals traditioneel bowlen de bal over de baan. Hierbij zullen er projecties op de baan verschijnen die je moet proberen te raken. Deze projecties zorgen namelijk voor extra veel bonuspunten.

Er zijn verschillende opties voor hyperbowlen. Het kan bijvoorbeeld ook gedaan worden met hekjes waarbij verschillende kleuren op geprojecteerd worden. Bij elke kleur verdien je andere punten.

Van te voren zal duidelijk beschreven worden hoeveel bonuspunten je bij welke kleur krijgt – maar pas op! Er is ook een kleur waar je 0 punten voor krijgt. Ga jij voor de highscore of eindig je met strafpunten?

Unieke designs bij bowlingbanen in Nederland

Een aantal bowlingbanen in Nederland hebben een uniek design. Zo is de bowlingbaan bij The City in een oude metrotunnel gebouwd. Dit is zeker een unieke ervaring om te bowlen aangezien er zelfs een station aanwezig is. Er zijn ook nog andere gave aspecten van de metro te zien zijn.

Nog een andere hele mooie bowlingbaan is Lucky’s Bowling Zoetermeer. Met de vintage stijl creëert deze bowlingbaan een warm en verwelkomend gevoel. Ook is er een gigantische muur waar de avond skyline van New York op geprojecteerd is.

Uniek design bij Lucky’s Bowling Zoetermeer

Waar je op moet letten met het boeken van een bowlingbaan

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken tussen de bowlingbanen in Nederland kan je jouw volgende avontuur gaan boeken. Maar waar moet je hierbij mee opletten? Dat zijn de volgende punten:

  • Zijn de kosten per persoon of per baan?
  • Hoe lang kan je bowlen?
  • Zitten er extra’s bij zoals snacks?

Het komt voor dat een bowlingbaan adverteert op de prijs persoon, maar je wel 6 personen nodig hebt om het volledige tarief van de bowlingbaan te betalen. Dit omdat er vaak een uurtarief is voor het bowlen – let hier daarom goed op.

Kijk ook goed naar hoe lang je gaat bowlen en of er extra’s bij zijn inbegrepen. Sommige bowlingbanen in Nederland bieden 1 uur bowlen aan, andere bowlingbanen 1,5 uur. Daarnaast zijn er soms arrangementen beschikbaar met snacks inbegrepen. Hiermee kan je voordeliger uit zijn wat dus een win-win situatie is!

Bezoek een van de gave de bowlingbanen in Nederland

Er zijn dus leuke manieren om te gaan bowlen bij geweldige bowlingbanen in Nederland. Of je nu kiest voor hyperbowlen of liever een mooie bowlingbaan, er is altijd een mogelijkheid bij jou in de buurt. 

Ben jij er klaar voor? Met deze tips kan jij gelijk jouw skills op de bowlingbanen in Nederland laten zien. Ontdek welke bowlingbaan bij jou in de buurt ligt en boek snel jouw tickets.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou