Breda: Karten & Bowlen bij Lot66

Vanaf 20.00

BOWLEN

Zin om een avondje met vrienden of familie te komen bowlen in Breda? Bij Lot66 kan dat op een geheel vernieuwde bowlingbaan. Wij hebben namelijk vier gloednieuwe bowlingbanen aangelegd waar je een gezellige en competitieve avond uit kan beleven. Of je nu strike na strike gooit of de bal rechtstreeks in de goot gooit; een leuke avond heb je altijd bij onze bowling in Breda.

 

KARTEN
Altijd al eens echt willen racen? We hebben een gloednieuwe baan! Met ons circuit vol snelle stukken en technisch bochtenwerk is elke heat een uitdaging; een uitdaging voor iedere kartfan!

Onze electrokarts zijn qua snelheid afstelbaar en hebben extra functiemogelijkheden zoals schakelen. Deze karts zijn niet alleen heel snel, maar ook veilig en milieuvriendelijk. Niet overtuigd? Kom het zelf uitproberen en ga eens lekker los op ons afwisselende circuit! De kartbaan is geschikt voor jong en oud.

 

Voorwaarden karten

  • Let op! Minimaal 14 jaar oud en 1.40m lang
  • Lange broek en dichte schoenen zijn verplicht
  • Gebruik van helm + handschoenen is verplicht i.v.m. hygiene

 

Reservering is niet exclusief, aan de hand van beschikbaarheid is indeling bij andere groepen mogelijk. Lot66 beschikt over een duo-kart (voor de kleintjes <1.40m) en een minder-validekart. De duo-kart wordt bestuurd door een van onze medewerkers, kids < 1.40m kunnen bij hem of haar instappen. Prijzen hiervan zijn gelijk aan een reguliere heat. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Let op: voor het karten heb je een helm + handschoenen nodig. Deze kun je voor €2,50- aanschaffen bij binnenkomst. In ruil voor je aankoop krijg je €3,- korting op een tweede heat. Niet geldig i.c.m. andere deals of acties.

Breda: Karten & Bowlen bij Lot66

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin