Waarom draag je tijdens het bowlen speciale bowlingschoenen?

Bowlingschoenen

De meeste mensen vinden bowling schoenen niet zo mooi. Dat maakt bij bowlingschoenen niet uit, want ze worden bij de sport absoluut niet gedragen voor de fashion. Bowlingschoenen draag je voor de effectiviteit. De schoenen zorgen namelijk niet alleen voor extra grip, maar ook dat je net een beetje over de baan glijdt om zo je bal perfect te gooien. 

Bowling schoenen voor de win

De speciale bowlingschoenen zijn dus gemaakt om je spel te verbeteren. Wanneer je op je eigen sneakers de baan betreedt en een bowlingbal vol passie over de baan gooit is de kans groot dat je onderuit gaat. Zonder deze speciaal ontworpen schoentjes is de kans dat je de meeste strikes gooit niet heel groot. 

Hou de baan schoon!

Niet alleen zorgen de hippe schoenen voor minder glibberen en glijden en voor een betere techniek. Ook worden ze gedragen om de banen schoon te houden. Zo komt er geen vuil van buiten op de baan en geen strepen van je zool. Net zoals je vroeger geen zwarte zolen of schoenen van buiten aan mocht in de gymzaal!

Wanneer je weer gaat bowlen onthoudt goed, bowlingschoenen draag je om te winnen! Dus trek het klittenband van je bowlingschoenen maar goed aan en gooi een strike op die baan tijdens jouw volgende keer bowlen!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou